Duygu85 Selam güzel anneler benim bugün belimde bir ağrı başladı sizde durumlar ne acaba karnım büyümeye başladı etkisi varmı acaba? Pazartesi detaylı ultrasonum olacak bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız 😞
Nigar_azeri Duygu85 bendede bel agrisi var yatakdada donmeye zorluk cekiyorum normal bence sen haraketini hossediyormusun? Ben hala hissesemedim
Seda05 Duygu85 19+2 yim ve çok ağrım oluyo hele sol taraftan giriyo ağrıyo. Ve bazen yatakta ne dönebiliyorum ne kalkabiliyorum. Bazense oturamıyorum bile. Ve ben hala hareketlerini hissetmedim siz hissettinizmi ?
Duygu85 Nigar_azeri hissediyorum canım ama bu benim 2. Hamileliğim bir oğlum var 9 yaşında umutmusum bazı seylerini ama haraketlerin hissetmemde sanırım ikinci hamile oluşumun etkisi olabilir
Nigar_azeri Duygu85 nasil oluyo haraketi belki bendede oluyo ama bilemedim ya qaz gibi gelib gidiyo bir kipirdama ama ara sira oluyo
Nigar_azeri Duygu85 amin insallah 21 de ayrintili ultrasona gidicem bi tedirgin oluyorum hep bisey olucakmis gibi
Duygu85 Nigar_azeri pıt pıt seyirme şeklinde şu an kendini çok hissettirmez zaten canım sol tarafa yatınca daha çok hissediyor
Duygu85 Nigar_azeri korkma canım inşallah olmaz Rabbim can sağlığı versin benimde Pazartesi inşallah detaylı 20 haftalıkken tam bizimkisi hala cinsiyetide göstermedi zaten 😂
Nigar_azeri Duygu85 benimkide gostermedi normal ultrasona 3 defe gitdim doktor gormedi ayrintida goruruz diye umuyorum
Ayckntmt Nigar_azeri Duygu85 yani sorun olmasında ağrıları çekicez artık yoktu çünkü birden başlayınca hafif hafif merak ettim aksilikmi var diye doğurana kadar bu evhamlı haller bitmeyecek galiba 🙈
Ayckntmt Bende şimdi sorucaktım burada sizin yazdıınızı gördüm bende 19+3 oldum ve bu gece bel sırt ağrısından uyuyamadım hafif karnımda ağrıdı pıtpıtlarda oldu sabaha kadar hissetmeye başladım sanırım çok güzel ama bu ağrıların başlaması normalmi
Nigar_azeri Ayckntmt evet canim bende gece sabaha kasar bel ve karin agrisindan yatakda donemiyodim kortdum acikcasi biseymi oldu diye
Duygu85 Ayckntmt bendede canım bugün bel agrısı yasıyorum sabahta gece ne oluyorsa artık hafif agrı ile kalkıyorum 😢 Allah yardımcımız olsun başlıyor Bebek ağırlaşmaya ve bele karına hafiften vurmaya sanırım ağırlaşıyoruzda