canbaby cnm bnm 40+2 idi 1 cm açılma idi sadece ve hic sanci yoktu gündüz 11 de fitil verdiler yavastan sancıyla beraber rahim yumuşasın açılma yapsın diye serum vermediler gerekirse sonra veririz dediler ama gerekmedi dediğim gbi hic sancim yoktu gündüz 11 de fitil verdiler bnm sancılarımi hissetmem aksam 7 de başladı 4 saat sanci çektim gittim ki hic açılma yok açılma 1 cm den 2 cm olmuş bn pskolijikmen asla doğuramam dedim ben sanci çekemem dedim hic açılma olmuyor dedim ameliyat düşündüm ama ablam kaynanam destek oldu saat oldu 10.30 vs derken bidaha dayanamadım ebenin yanina gittim gece 11 i geçiyor idi ebe baktı ve şok oldu 2 cm den 8 cm olmuş dedi hadi birazcık daha dayan doguma alacam dedi seni ve gece 12.35 de kızım dünyaya geldi bn o son 2 saatligi her sancim geldiğinde eşimle ablanmin koluna girip öle ikindim bebegi aşağı ittim cok faydası oldu birden açılma oldu hep dualarla yani allahin izniyle sende kokma hic bsiey olmaz vallahi iyiki ameliyat olmamamisim diyroum mecburi olursa bsiey diyemem ama sancılara dayan ve normal doğururken de ayaga kalkalrsin bnm tek sorunum önceden biraz basur sorunum vardı bekarken yani dikişlerin acısını hic hissetmedim sadece basurum olustu kabisliktan dolayi oda doktor kontrolünde ilac verdi oda iglesiyir zmnla dikislerin kendiliğinden sokuluyor hatta bn 1 haftalik iken gezmeye gittim inan dilerim sende bnm gbi ol hemencecik doguru verirsin toparlanirsin cnm