Acılmasız sancısız bebek kanala inmeden suni sancıyla doğuran varmı? 39hf bebeğim 3600 gr 52 cm. Dr 4 kg geçerse doğumun zor olur iribebek dedi. Salı günü gel suni deneyelim olmazsa sezeryana alıcam dedi 😢
    Ben mayisin 1i kizimi kucagima aldim
    • Atmy bunu yanıtladı.
      Atmy bnim rahımde yumusama var bı parmak acıklık var 39+2yim dün doktor bebek kılosu iyi haftasıd iyi suni verelim cuma gunu dedi aslında dün bıle yatırabılırım ama bosa sancı cekme dedi, sımdı evde sancı beklıyorum cumaya kadar gelmezse sunı vercek
      • Atmy bunu yanıtladı.
        Atmy bugün 40 oldum nst sancı yok açılma yok bebek kanalda değil 😞 bebeğimin kilosu 3700lerde cuma yeniden gidicem eğer sancım gelmezse 41.haftaya kadar yani haftaya çarşambaya kadar beklicez o zamana 4 kiloyu geçmez bebeğin kilosu dedi doktor ama bende korkuyorum suniden. Denemedim demekte istemiyorum 😐
          AnlatmayaGerekYok ben de bugün 40 oldum. Yarın muayenemz var bakalım dr muz ne diycek. Ara ara az bi sancımız oluyo alt tarafmda okadar. Geçen hafta nst de öle cok fazla sancı cıkmadı. Neler olucak cok merak ediyorum 🤦🏻‍♀️
            SevdaNurum ben umudumu kaybettim artık kanala da girmemiş deyince doktor iyice bitti. Suni sancıdan korkuyorum ama denemedim demekte istemiyorum herkesin acı eşiği ayrı sonuçta. Ama açılma sancı olmadan bebek kanala girmeden suniyle doğuran var mı bilmiyorum 😐
              AnlatmayaGerekYok geçen gün ben konu acmştm biri yazmştıı canım. Acılma sancı ve bebek doğum kanalına girmeden almş sancı doğurmuş. Ben yarın dr ma söleyecegm denemek istiyorum. Dedgn gibi herkesin ağrı eşiği farklı. Kimisinde cok fazla ağrı olur kimisi rahat olur. Zaten bazılarında da hic etki yapıyormuş yani sancı felan yine hic cıkarmıyormuş.
              Atmy kuzum 30 nisanda 2 cm açıklık ve yumuşama ile yatışım yapıldı sabah öğlen 12.30 gibi suni sancı almaya başladım 9 saat suni sancı aldım fakat ilerlemeyincr sezeryana girdim. Suni sancıdan korkma. Sadece güzel sakin karşıla sancıları. Bebeğine kavuşmanı sağlayacağını düşün. Çömel kalk pilates topuyla eğlen. 9 saat boyunca hep müzik açıktı eşimle dans ettik, yatıp dinlendik, çömelip kalkma, yürüyüş. Artık sancılar çok arttığında eşimin dizine yattım masaj yaptı. Ama hep kontrollü nefes aldım. Artık baktık 1 ml oynama yok sezaryana döndük
              • Atmy bunu yanıtladı.
                busratasci- sizden teceubelerinizibekliyorum ama inşallah suniyeyada sezeryana gerek kalmadan kucağınıza alırsınız
                  Kızlar birde başka dr da mı görünsek? Gerci sancı acılma olmayınca başka dr napsın
                  Atmy aksine kanaldaydı. Biz 34 ten beri sancı çekiyoruz bebek geldi gelecek diye. Sancıyı aldığım gün ki baskısı zaten ayrıydı. Doktor da baskı yapıyor yumuşama da var sancı da var dedi. Açılma ilerlemedi ama bende
                  Atmy tamam canım yarın muayeneden sonra yazarım yine sana👍
                  Atmy inşallah suni etki eder ve açılmam olur sezeryana gerek kalmaz dualarınızı eksik etmeyin
                  Atmy bende öyle düşünüyorum ama bu şekilde doğuranlarda varmış ya bizde öyle olursak iyiyi düşünelim allaha bırakalım canım sağlıkla gelsin yavrularımız