Oguzkagan65 Kahramanlar canım ben gittiğim yerde iki tane ablam doğum yaptı kendi odalarında bağlıyorlar nstye başka bir odaya gitmiyorlar yani
Kahramanlar Mucizesin canım vallahi bilemiyorum beni 8 cm ile Doğuma alıp kesmişti dr bencede geç gibi 🤷♀️
Damlaamine Gittiğim hastanede odada duş olanağı var ama yinede ebeler sıcak su torbası getirin sıcak uygulamanın da faydası var demişti 😊👍🏻
MuberraKrcn Sümmessebile yesserah ayetini dilimden hic dusurmedim. Valla cok dua vardi canim annem yapti hep cogunu ben sanci cekerken. Ama dualari hep her anneye lazim kitabindan aldik. Kesinlikle o kitaptan edinin hamilelikte dogumda sonrasinda cok yardimci olacak bilgiler var icinde. Ben birde 3 hurmaya ayri ayri birer yasin okudum biri cocuk icin birini ben dogumdan once yedim birinide dogumdan sonra. Ilk sag gogsunuzden emzirin cocugun agzina ezip minik parca verince emisi kuvvetli oluyor cok etkisini gordum.
MuberraKrcn Bide dogumdan sonra cocugu odaya getirmeden gogsume annem sogan surdu. Gogsunun yara olmamasi icin. Ilk baslarda gercekten cok etkisinu gordum. Suanda sert emince hafif sizi oluyor sadece. Zemzemde icin dogumdan sonra. Dedigim gibi cok fazla sey var ben cogunu yaptim. Her anneye lazim kitabina bakip. Butun sanci anim dualarlaydi. Cogunu annem yapti. Benim yapmam gerekenleri ben yaptim.
Mucizesin Gamzeemrmrt 😂 Ben suyunu havluyu ıslatıp kullanmak üzere su torbası alacam dedim ya o açıdan sordum sen su torbası şeklinde normal nasıl kullanılıyorsa öyle mi kullandın demek istedim 😌
AselAlaraa Mucizesin ayy evet bnde hastanein banyosunda ne biliyim yıkanmam yanii sıcak suyla su torbası ıyı fikr ama bn korkuyrm patlıyanlar var ya Allah korusun
Kahramanlar Kızlar şimdi hastaneden geliyorum cuma günü sabah alalım dedi 2cm açılmam varmış aşağıdan baktı rahimde yumuşama olmuş dedi henüz yeni 36 hafta olduk haftaya çarşamba demişti şimdi çarşambayı görmez bu bebeğe dokunuyorum dedi alttan muayene ile 😱nasıl dokunuyor anlamadım gitti geçen hafta rahimdeki incelme 2cm idi kilosu 2750 dedi tam 36 hafta dedi
Kahramanlar SuAte inşallah canım erken geliyor benim sıpa dayanamadı beni heyecan bastı elim ayağım titriyor şuan