Mucizesin Selam arkadaşlar aklıma bir fikir geldi . Sıcak su iyi geliyormuş ya Doğum esnasında hastaneler de bu imkanı sağlamıyor bize. Acaba kendim sıcak su torbası ve havlu götürüp sancı esnasında kullansam nasıl olur ???
Oguzkagan65 Mucizesin canım hastanelerde banyo var klozete oturup kapağı kapalı tabi 😊 ılık su tutabilirsin banyoda ben öyle yapıcam sancını da hafifletiyormuş
Oguzkagan65 Mucizesin karnına tutuyorsun elinle masaj yapar gibi draslı diye bi kadın var instagramda takip ediyorum geçen gün o paylaşmıştı
Gamzeemrmrt Mucizesin bn sıcak su torbası getırdım ama ıstersen duş yerı varsa sorabılırsın. Bnm bulundugum sancı odasında yoktu ozeldi ama kendı odama gecınce banyo falan ettım. Ama beli sıcak su torbası ıle sıcak tuttum cok ıyı geldi
AselAlaraa Mucizesin ayy evet bnde hastanein banyosunda ne biliyim yıkanmam yanii sıcak suyla su torbası ıyı fikr ama bn korkuyrm patlıyanlar var ya Allah korusun
Mucizesin Oguzkagan65 Canım sancı odasında yok Doğumdan sonra geçeceğim odada banyo var o saatten sonra da işime yaramaz . klozetin kapağı kapalıyken nasıl su tutacaksın canım ??
Oguzkagan65 Mucizesin özelde kendi odanda oluyorsun ya ondan dedim sende sancın evde geldiğinde evde yapıp öyle git istersen . Kapak kapalı olsun yerde zaten gider oluyor su gider.
Kahramanlar Canım ketil götür birde havlu İnstagram da izlemiştim havlu ile sıcak uygulama yapıyordu bayan bir dr
Mucizesin Oguzkagan65 Özelde yapacam ama Doğumdan sonra odaya alıyorlar canım bana da saçma geldi ama başka alternatif yer Yok ☹️
Kahramanlar Oguzkagan65 sancı odasında sadece WC vardı bende özelde doğurdum sancıları takip için ebe başında bekliyor nst takıyor beni özel odamdan aldı sancı odasına koydu canım odanda doğum olmuyor ki
Oguzkagan65 Kahramanlar canım ben gittiğim yerde iki tane ablam doğum yaptı kendi odalarında bağlıyorlar nstye başka bir odaya gitmiyorlar yani
MuberraKrcn Sicak su gercekten cok ise yariyor ve sanciyi hafifletiyor ben gecen pazar dogum yaptim kendi odamda cektim sanciyi surekli sicak su altindaydim. Acilma olmasinada etkeni cok. Bide meryem ana otu var acilmanin kolay olmasi icin onuda kesinlikle alin yaniniza kizlar cok faydasini gordum. Sanci esnasinda bana baya dua edildi. Yapilmasi gereken dualar vardi. Cok sukur dogumum kolay oldu. Bir anda acilmam oldu.