Aynur63 Esmanurrr bende bu iğneden olmuştum cnm aynı şeyler bende de oldu maalesef kist oluştugu için öyle sancı olmuş buda adeti geciktirebilir inş yanılırım ve hamilesindir🤲🏻
Ayguns Bende iki kez çatlatma iğnesi vurdurdum ilkinde maalesef kist olmuştu aynı bu bahsettiğiniz belirtiler vardı 😕 daha sonra doktorum bir ay doğum kontrol hapı kullandırdı ve düzenli adet gördüm ve kistim gitti. Sonra o ay yine çatlatma iğnesi vurdurdum şuan çok şükür hamileyim
Ayguns Esmanurrr inşallah canım ama eğer kist de olduysa endişe etmene gerek yok bunlar zararsız kist oluyormuş o ay hemen doğum kontrol hapı kullandırıyorlar hap zaten eritiyor kisti. İçini ferah tut yine de gönlünce olur her şey inşallah 😊
Guul Kizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic
Guul Esmanurrr canim resim cektim ama gorunmuyor resimde attim zaten testi. Hafta sonu tekrarlicam inslh cikarsa daha netlesirse atarim
Goncagl Esmanurrr bendede 4 cm kist vardı ona rağmen şuan hamileyim çok korkmuştum bebeğim olmaz diye ama rabbim nasip ediyo
Goncagl Esmanurrr tabiki kuzum ne demek ama dediğim gibi sosyal medyam yok burdan rahat olmaz ama konuşuruz sıkıntı değil