Esmanurrr Yani ilk defa yaşıyorum kasıklarım çok batıyo yanlarım sancılanıyo belime iğne batırır gibi bişeyler hıssedıyorum karnımın altına sancı atıyo acaba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisimi bunlar ayrıca 16. Gün bugün iğne olalı lütfen bildiklerinizi yazarmsnz
Goncagl Esmanurrr inşallah hamilelik belirtisidir canım hemen gidip bi kan testi yaptır bende geçen ay iğne vuruldum 10.uncu gününde başladı belirtilerim ve 5 haftalık olduk
Aynur63 Esmanurrr bende bu iğneden olmuştum cnm aynı şeyler bende de oldu maalesef kist oluştugu için öyle sancı olmuş buda adeti geciktirebilir inş yanılırım ve hamilesindir🤲🏻
derinmilatuncay Çatlatma iğnesi in 16 günüyse test yaptırmanız gerekşr gidip hamileşik testi yaptırın doktorunuz söylemedi mi.ayrıca adet belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de.ilacın etkisiyle 14. Güne kadar beya hcg yüksek çıkar bugünlerde gidip kan testi berebilirsiniz
Esmanurrr derinmilatuncay doktorum adet olursan 3 günü olmazsan 10 günü gel dedi sadece seriye bağlamış sanırsam ama ben hiç böyle regl belirtisi yaşamadım iğnenin etkısımıdır diye acaba düşünmedim değil ama normal gebelık testınde negatif 🙁 erkende yaptım ondada negatif
Esmanurrr derinmilatuncay ilk defa iğne oldum o yüzden bilmiyor dum hiç çok teşekkür ederim allah razı olsun 💐
Esmanurrr Goncagl canım seninle konusa biliceğim bir sosyal medyan varmı 🙂 sormak istediğim bikaç bişey var
Guul Kizlar bugun catlama ignesinin 12.gunu sabah erken gebelik testi yaptim dayanamayip negatif cikti tabiki. Sizce henuz erkenmi daha? En azindan ignenin etkisi gecmis onu anlamis oldum
Guul Goncagl ay demin oylesine yazmisim cevapla kismina basmayi unuttum.. Doktorum dedi catlama ignesi olduktan sonra 14 gun say test yap. E bende 12.gun yaptim heralde cikardi erken gebelik testiyle
Guul 30 gunde bir adet goruyorum yani daha 6 gun var. Fakat catlama ignesi oldugum icin, igneden 14 gun sonra regl olmasi gerekiyor hamilelik yoksa dedi doktorum. Cunku yumurtlama gerceklestigi icin
Goncagl Guul benimki erken yaptigimda çıkmıştı ama daha cok küçük oldukları için belki çıkmamış da olabilir sen ümidini yitirme rabbim nasip eder inşallah bide belirtilerinde var zaten bi kaç gün sonra test yerine kan ver daha iyi olur
Guul Hanzadeilknur insallah erkendir canim ya bu ay 2.denememdi 🥺 cok uzgunum yaa. 2 gun sonra tekrarliyim bakim