Irem19 Doktorum vitamin ilaçları verdi decavit , magnezyum, balık kapsülü , ferrozinc ama hepsini aynı gün içme dedi her gün başka birini iç dedi sizce cok değil mi ?
mrsdoruk Irem19 magnezyum decavit omega 3 d vitamini kullanıyorum canım vücudunun ihtiyacı varsa kullan sonrasında daha sıkıntılı olabiliyor
cansin92 Irem19 ben decavit kullandım sonra doktor değiştirdim yeni doktorum bıraktırdı ben önermiyorum dedi sadece kan hapı kullanıyorum onu da kanım fazla olduğu için 2 günde bir içiyorum
espalp Irem19 elevit hariç tahlillerim düşmeden hiç ilaç vermedi doktorum. Magnezyum ve balık şeyi kullanmıyorum mesela. Elevit, demir, b12 ve kalsiyum kullanıyorum ben 🙏🏻
Irem19 mrsdoruk her hangi bir test yapmadan verdi ilk gebeliğim olduğu için bu şekilde mi ilerliyor merak ediyorum
Cankusssssss Irem19 canim her gebeye veriliyor decavit ferrum d vit kullanıyorum bende decavit varsa balık yağı kullanma dedi doktorum
mrsdoruk Irem19 bana doktorum testler doğrultusunda verdi magnezyum u hatta gebeliğin başında bel ve kalça ağrısından dolayı vermişti iyi ki de verdi diyorum onun sayesinde ağrılarım geçti.
Irem19 Cankusssssss evet bende balık yağını daha sonra kullanacağım teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Merius Decavit devletin karşıladığı elevit te ücret ödeyerek alınıyor dr a sorarak elevit e geçiş yapabilirsiniz daha kapsamlı olduğunu duyduğum için ben elevit e başladım bugün ama prospektüs te de yazıyor diğer ilaçlarla kullanim vs risk oluşturuyor diye araştırmadan aynı anda içme
Irem19 Merius evet bende bakıyorum tek tek araştırıyorum o yüzden burdanda sormak istedim. Doktorum günde hepsini Alma her gün farklı birini al ağır gelmez dedi
mrsdoruk Irem19 rica ederim canım bende ilk başta fazla bulmuştum ama fayda görünce direk iyi ki kullanmaya başladım diyorsun ☺️☺️
Irem19 espalp demekki her doktorun kendine göre ya da hastasının takibine göre veriyor bende şuan içmeyeceğim balık yağını belki daha sonra
cansin92 Irem19 decavit ağır gelmiyor ama benim doktorum ilaç kullandırmayı pek sevmiyor ondan bıraktırdı yoksa ilacın bir yan etkisi yok
semrakarahan Irem19 bende bunlarin hemen hemen hepsini iciyordm sonra doktor degistirdm o doktorda kizdi balik yaginda cogu vitamin var dedi digerlerini kestirdi bebegnmi benimmi cigerlerimle ilgili bise demisti ne kadar cok ilac okadar zararli aslinda dedi 34+5 haftigiz bu zmanada kadar birsuru ilac ictm
Irem19 semrakarahan doktorların hepsi farklı konuşuyor bazen neye inancağımızı şaşırıyoruz siz sadece balık yağımı kullandınız sonra ?
semrakarahan Irem19 evet canim bi yonden hakli cok ilac cigerleri maffeder aslinda biz vitaminleri yiyeceklerden almaliyiz cok ilac kullandm bnde smdiye kadar okadar cok kullandimki yazik diyorm balik yaginda butuj vitaminler var imom balik yagi kullaniyorm bnde
Irem19 semrakarahan evet kesinlikle katılıyorum bende cok kullanmak istemiyorum bakalım olmadı doktorla tekrar konuşurum teşekkür ederim
Dorukunannesi95 Irem19 vinalac kullaniyorum ben cunku decavit cok agir geldi bana kabizlik yapti. Ferrozinc ve D vitamini damlasi. Gun icinde 2 şer saat arayla iciyorum hic sorun olmuyor canim. Ama o decavit acayip agir geldi bana dengemi bozdu