Ozlemyy Pembemavi ben kraft pocket aldım hem az yer kaplıyor hemde travele benziyoe daha önce kullananlar memnun kalmıştı çoğu travel sistem arabaya bile zor sığıyor sonrasında da araba değiştiriyorlar
kyr9324 Bebek arabası benimde kararsız kaldığım konulardan biri aradığım fiyatlar 1 milyar civarı.Fazla pahalı bişey istemiyorum çünkü bi müddet sonra bastonlara geçiyolar.Burası banada öneri olacak
srfnr Pembemavi bizde bugun aldik chipolino motto modelini aldim evet bende ilk kez duydum bu markayi ve internette hic yorum yok 😁😁 artik ne cikarsa bahtima
Brcuyill Kanz bloom bakabilirsiniz hem çok hafif hem port bebe olabiliyor. Çift yönlü. Puseti de var. Travel ama rahatlıkla baston gibi kullanılabiliyor.
AselAlaraa Pembemavi offf bnde emrk edyrm yaa şu bebek arabası konusu kafamı karıştıryo pier cardin istyrm bn ama çok pahalı geldi diğerleride kalitesz
Pembemavi AselAlaraa canım az önce baktım pierre cardin yehoo model bebek arabası 1.099 lira internette güzelede benziyo ama karar veremedim sende bir bak
Pembemavi AselAlaraa az önce gittigidiyordan sipariş verdim canım 999 liraya link atayım sende bir bak ben bej rengini aldım. https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pierre-cardin-yeehoo-cabin-size-yenidogan-bebek-arabasi-5renk-439324990
Pembemavi AselAlaraa arabanın ağırlığı 7,5 kg diğer bebk arabalarına kıyasla cok hafif katlanıp valiz gibi tutup çekebiliyosun bana cok pratik geldi inşallah geldiğindede beğenirim