Pembemavi Merhabalar anneler bebeğimin alışverişine yavaş yavaş başlıyorum hem travel sisteme cok hevesleniyorum hemde hafif ve tekerlekleri cok büyük olmasın istiyorum karar veremiyorum aldığınız kullanıp memnun kaldığınız arabaları banada söylermisiniz☺️
Semrasem Pembemavi travel alanlar genelde pişman ikinci araba almak istemiyorum o yüzden baston tam yatar bir araba bakıyorum
Ps15 Pembemavi Ben de Kanz cameron aldım daha yeni, çok hantal değil gibi geldi hem de beğendim travel olmayanlar da içimize sinmedi inşallah pişman olmam bakalım😊
Pembemavi Semrasem aslında bende öyle duydum cok pişman olan var hem hafif hem tam yatar hemde tentesi tam kapanan varmı acaba😀
Pembemavi Seva_Sevaaa evet güzeller pahalı olmasından ziyade onlarıda ağır ve kaba buldum açıkcası😀ben biraz minyonum o yüzden kendime uygun araba bakıyorm😅
meryemm_demir Bizde ilk başta travel aldık çok pişman olduk ve tam yatar Kraft you aldık şuan çok memnunum hafif ve kullanışlı
Semrasem Pembemavi istiyorum ki tam yatar baston olsun çift yönlü olsun hafif ve tentesi tam kapansın böyle bir araba varsa tavsiyeleri bekleriz 😀
Ps15 Pembemavi Teşekkürler ben de minyonum bakalım inşallah çok kaba değildir internetten aldık gelince görücez😄
Betullnaz Pembemavi bende özenerek Bi hevesle trevel sistem aldım tek başına evden çıkmak mümkün değil pişman oldum joie litetrax4 almayı düşünüyorum herkes çok memnun joie den
Gulsah7171 Pembemavi ben e bebekten baby plus mustang modelini aldım gri renk fiyat olarak uygundu 899 liraya aldık ürünü çok övdü ve önerdi personel arkadaş dediğin gibi tekerleği büyük kullanışlı görünüyor