brldmr Alessia evet ne yazık ki işine geldiği gibi anlatıyor gazetelerde haber yapıyor. size cok gecmis olsun. Allah tekrarını göstermesin
Alessia brldmr cok sagol canım allah kımseye gostermesın hem fızıksel hemde psıkolojık bır yıkıntı.. cektıgın acılarda cabası
Pamuk34 AselAlaraa aynen sonrasinda kalmistir muhtemelen karnim Buyuyor as Eriyorum demis o zman belkide dusmustu biliyodu oyle soylediler ne bilim insanlarida anlamak guc Kimseninde gunahini almim ama bebeklere agladim Ya melekler oldu
Pamuk34 Alessia herkes Bilincli degil cnm Coguda onemsemiyor ya korunmayi bilmeyen insanlar varmis ya yil olmus 2019 saglik ocagindaki hemsire soylemisti Neler neler ama Bunlarin ki cidden umursamamak olmus millet arayip bulamior bunlarda onem almadan cocuklari diri diri olduruyorlar sizede cok gecmis olsun cnm iyisiniz dmi smdi
Alessia Pamuk34 cok haklısın kuzumm allaha sukur sımdılık stabıl ıkı hafta sonra mr cekılecek 5 sene sık sık kontroller pet cekılemıyor hamıle oldugumdan dolayı ınsallah ıyı cıkar vucuda gırdımı bu lanet kurtulmaz cok zor
Pamuk34 Alessia rabbim Mubarek ramanizin serefi hurmetine sagligina tez vakitte kavusup yavrunu kucagina ikinizide saglikli sekilde nasip etsin insAllah canim 🙏
Pamuk34 AselAlaraa once bende hastsneyi suclu buldum ilk duydugumda aileyi oyle goruncr ama smdi yapilan yorumlara bakinca bende fikrimi degistiridim cunku her hastsne kan hemen yapiyor biz bile gripten gidince hemen kan aliyolae mesela bunlar korunmamistir o kemotreapi olurken muhtemelen hamike kalmis bilmeyip onca islem gorunce dusmustur bebekleri
_Merius_ Alessia öncelikle geçmiş olsun umarım artık herşey geçmiştir bitmiştir benim de ptesi günü onkolojide randevum var hamileliğimin 6. Ayındayım ve bazı şüphelerle gidiyorum dr a henüz sadece dr umla paylaştım kafaları yeme asamasindayim 😔 sen ne için görmüştün tedaviyi ozel değilse şuan hamileliğin nasıl.gidiyor
Alessia _Merius_ umarım bırsey yoktur nedır sıkayetlerınız ınanın doktor kadar oldum benım kı sıkıntılı gecıyor maalesef goruntu alınamıyor onkolojıde dogumdan sonra hemen pet ve bt ıstedı sadece ca125 testı yapıldı kanda kanserlı hucrelerı tarama oda yuksek cıktı şaşırmadım cunku agrılarım gerı dondu bende 6. Ayımdayım 35 haftalıkken zorunlu sezeryanla alacaklar ki tekrar kemoterapi ve radyoterapi gorebıleyım
_Merius_ Alessia vulva da değişiklik gözlemledim daha önce hpv teşhisi aldığım için biraz panikledim bide ne yazık ki internete bakmak gibi bi hata yaptım şuana kadar gorduklerim ve benimkinin ortak benzerliği vulva ca ya benziyor bakalım hpv süresince iletişim halinde olduğum dr u aradım durumu anlattım ptesi saat 9 gel dedi o kadar yoğun bi dr hemen cagirdiysa sanırım biraz ciddi 😜 bakalım ptesi yi bekliyorum iletişim halinde olsak keşke online olduğunda denk geliriz umarım iyilesicez ve bebeklerimizi sağlıkla buyutucez 💜
Alessia _Merius_ doktor kontrol amaclı soylemıstır bence bu hpv vırusu ıllet bırsey ama hemen kansere cevırmez 10 sene hıc tedavı olmaman gerekır ondada en kotusu rahmı alıyorlar oncesınde leep yapılıyor alıyorlar korkmana gerek yok cnm allah saglıkla kavustursun bebeklerımızı ınsagramdan takıp edelım bırbırımızı demet digesu benım adım