Pamuk34 Sakaryada kanama sikayetiyle hastaneye giden 35 yasindaki kadina tumor teshisi konularak 3 ay kemoterapi yapilmis kadin karnim sisiyor aseriyorum Resmen demesine ragmen doktorlar normal demis ya hicmi kan testi yapilamdi bu kadina sonuc ikiz olu bebek 😰 hastanelerede teshislerinede guvenmiyorum artik .... siz ne dusunuyosunuz kizlar 😓
ikinciprensimgeliyor Pamuk34 ay ciddi misin yaaaa😲😲😲 inanamiyorum.cocuklarin oldugune mi yansin ,kemoterapi alip hucrelerini oldurduklerine mii yoksa kanser psikolojisiyle gecirdigi gunlere mi😢 O kadina Allah sabir versin insallah.hic guvenilmiyor kesinlikleeee
Alessia Pamuk34 o kadının aklına bır gebelık testı yapmak gelmemısmı cok ılgınc bazı durumlarda gebelıkte kemoterapi yapılıyor dusuk dozlarda bende gecen sene kanser tedavısı gordum kemoterapi+radyotetapi .. doktorum dogurganlıgını donduracak bu tedavı dedı yınede dıkkatlı oldum.. kemoterapi gorurkende hamıle kalmak ayrı bır basarı şaşırdım
Pamuk34 ikinciprensimgeliyor sorma Cnm ya bide kadinda kanser yokmus ki yanlis tani konmus ustune doktor ne dese begenirsiniz yapya ya demis cocuklar olsun bisi olmaz karin kanserden kurtuldu karin daha onemli demesin mi davalik Olmuslar kadinda adamda Cok mutevaziydi ya oyle bilgili tipler degil anlasiliyor ama hastanede bu kadarmi sacma teshis konur ya bide kadin karni buyudukce doktorun normal demesi
Pamuk34 BaharSefvan ben agladim Resmen ya show da cikti aksam sok oldum :( hastanenin cevabi cocuklar Olsun bisi olmaz Karin kanserden kurtuldu zatn kadin kanser Degilmis ki
_Merius_ Alessia öncelikle geçmiş olsun umarım artık herşey geçmiştir bitmiştir benim de ptesi günü onkolojide randevum var hamileliğimin 6. Ayındayım ve bazı şüphelerle gidiyorum dr a henüz sadece dr umla paylaştım kafaları yeme asamasindayim 😔 sen ne için görmüştün tedaviyi ozel değilse şuan hamileliğin nasıl.gidiyor
brldmr Pamuk34 yalan haber. oncelikle kadın zaten kansermis kemoterapi alıyormus bu surecte hamile kalmıs olabilir hatta hamilelik olmayıp kanserle iliskili prca dusurmus olabilir diyor doktorlar.
Pamuk34 brldmr bilmiyorum Ki cnm doktorlar Ayri diyor kadin ayri zaten tahliler varsa ckar nolursa olsun ben bebeklere Cok uzuldum ya :(
Alessia brldmr bemcede 3 tane cocugu olan bır kafın hamıle oldugunu anlamısmı bır test yapayfı .. bende kemoterapi gordum dogurganlıgın duracak yinede korunun dedı bıde dr benı uyarmadı demıs bu kadar cehalet olamaz 🤦♀️ Zaten pet cekılmıs o gebelıkten hayır gelmezdı radyosyon alınıyor o tetkıtlerde hemde agır dozda kı o gun hamılelere ve bebeklere yaklasmayın dıyorlar
BaharSefvan Pamuk34 😱ay inanmıyormm onlara göre önemli değil ki nasılsa çileyi kendileri çekmiyo. Pislikler ya. Dava açsınlar hemen o hstaneye o doktora
Pamuk34 Alessia nolursa olsun bebeklere Cok uzuldum cnm ya ben hastanelerinde bazi konularda cokta ilgili olduklarini dusunmuyorum malesef
brldmr Alessia evet ne yazık ki işine geldiği gibi anlatıyor gazetelerde haber yapıyor. size cok gecmis olsun. Allah tekrarını göstermesin
Alessia Pamuk34 canım ınsan kendı vucudunu tanır bbana kanser teshısımden once bır suru hastalık teshısı koydular ama ben cıddı bır durmum oldugunu bılıyordum bıyopsı yapılmıs kanser cıkmıs yanı kenıdın korunmasını gerekırdı ozurlu bır cocuguda varmıs galıba cok zor yanı
[silindi] Pamuk34 ya kadın nasıl fark etmez. Gecikmesi olduğunda da mı şüphe duymamış . Bana o haber pek inandırıcı gelmedi doğrusu .
Alessia [silindi] canım kemoterapi aldıgında reglı olamıyorsun baskılıyor ılaclar ama hamıle oldugunu anlamaması ımkansız uc cocugu var
Pamuk34 Alessia herkes Bilincli degil cnm Coguda onemsemiyor ya korunmayi bilmeyen insanlar varmis ya yil olmus 2019 saglik ocagindaki hemsire soylemisti Neler neler ama Bunlarin ki cidden umursamamak olmus millet arayip bulamior bunlarda onem almadan cocuklari diri diri olduruyorlar sizede cok gecmis olsun cnm iyisiniz dmi smdi