Elifyakar Merveyazici kesinlikle çok işe yarıyor. Yengem ilk doğumunda deli gibi göğüs agrısı çekti kanadı.. Ama ikincisinde bunu yaptı çok şükür Bi kez bile yara olmadı
Sena36 Kızlar bir tanıdığın tavsiyesi üzerine bi kat soğanı aldım göğsümu koydum ortasına masaj yaptım biraz bekledim yıkadım valla işe yaradı çok rahat ettim
Minikkkuzummm Merveyazici hiç duymamıştım çok ilginç 😊 Sağolasın . Geçen bi anne göğüslerim yara oldu sütüm kanlı oluyor yazmıştı o da görmüştür umarım.
Merveyazici Minikkkuzummm ama bunu emzirmeden önce yapacaksınız Doğumdan önce yani emzirirken faydası olur mu bilmiyorum ☺️
fortac Benim doktorum doğum öncesi zeytin yağını önerdi öncesinde de sürdüm her emzirme sonrası da sürdüm sorun yaşamadım. Krem almıştım kullanmaya gerek kalmadı
Ebrs Merveyazici evet bende duydum ama acaba 1 defami koycaz sadece yoksa doguma kadar her zaman mi sogan surcez 🤔
Levmel Merveyazici evet kesinlikle doğru canm benim teyzemde hastane çantasına koydu ve doğumdan sonra sürdü emzirrken bi kanama olmadı.bende yapicam insallah
blackeagle Merveyazici ayva çekirdeğini suya koyun jel oluyor onu sürün oda iyi gelirmiş çok kişiden duydum yapıcam bende