Merveyazici Arkadaşlar merhabalar ☺️ Doğuma 15 20 gün kala göğüslere soğan koymayı hıc duydunuz mu birinden duydum ve uyguladım 2 ye bölüp göğüslerinin ucuna gelecek şekilde koyuyormussunuz ve emzirirken yara kanama vs yapmıyormuş bende bugün denedim yürüyen pide salonu gibi kokuyorsunuz biraz ama duşla hal oluyor ☺️ Sizler böyle birsey duyup uyguladınız mı ?
Svdbkn Merveyazici bende duymuştum da ne zaman uygulamak gerektiğini bilmiyordum.. Aklımda olsun doğuma yakın yapıcam bende
ikinciprensimgeliyor Merveyazici Ayy bacim sogan kokusu da hic gecmez.benim herif acayip titiz napsam acaba😂😂krem yerine bu dogal daha iyi olurdu ama
Sengulkrgz Evet var 4 ablamda yapti hic birinde de yara olmadi...Herkese de burada soyluyorum ama millet tutturmus bir gogus kremi bir kalkan bilmrm ne...Yaaa dogal yollari dene sonra digerlerine yonel...Ayrica ibrahim saracoglunun kuru buda 😁
Merveyazici ikinciprensimgeliyor benim ki de ama 😂 işteyken eşleriniz hanımlar koyun gezin öyle 😂 onlar gelmeden de duş oldu bitti 😂😂
Yasemincifci Merveyazici dogumdan once goguse hirsey surulup edilmezmis gogse yaptigimiz her hareket erken dogum haberxisi oluyormus
Merveyazici Yasemincifci zaten 10 15 gün kala yapılıyor ☺️ Cok Ciddi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum teşekkürler
Bebisiminannesiii Merveyazici aaa benimde şuan tam 20 günüm var. Bir.an önce doğurmak istiyorumm. Canım peki doğuma kadar her gün mu yapıcaz günde 3.4 saat yoksa 1 kere mi 🤔😁
Hhhzzzlll3545 Merveyazici yaa raki kapat dediler banada bdenedim ama yok resmen kan oturmasi oldu kanaya kanaya emzirdim ilk zamanlar insallah olmaz coook kotu cunkuu