bebiskom espalp ben 16 kilo aldim çatır çatır da normal doğum yaptim ve dogum odasina girmemle 1 ,2 dakikaya bebegim dunyaya gelmisti..tabi sanci odasinda 2 saat sancı cektim
Aybuk bebiskom kaçla hamile kalmıstın canım , cok zayıf kaldıysan 16 olumsuz etki etmemiştir fiziklsel olarak normal doğum yapmana
bridetobe MMinee 19. Haftadayım hiç kilo almadım . İlk başta bulantı yaşadığım için bundan sonra alırım gibi geliyor
MrsG Ben 16 haftalığım 1 kg verdim. Yeni yeni kendime geliyorum kilo almadığıma seviniyorum bu aylarda ama kilo vermesem de iyi olurdu. Birşey yiyemedim çünkü bulantı ve kusma yüzünden. 😟
MrsG Ftsftsfts son aylarda zaten hızlı ve daha fazla alacaksın o yüzden çok demiştir. Ben hiç almadım daha.
Eyll_kuzu MMinee ben hiç kilo alamadım aksine verdim doktorum bebek iyi olduğu sürece bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür böyle de hoşuma gidiyor aslında ama işte karnım falan yok 4,5 aylığım ama nerde
Minikkalbimm espalp hiç ilgisi yok eltim 20 kilo almis hemde epiduralsiz normal doğum yapmış komşum 30 kilo almis ve normal doğum yaptı.. ama yine de dikkat etmekte fayda var 💁
OnayBetul MMinee vücut kitle indeksine bakarak hesaplayabilirsiniz benim 21 haftalık 9 kg aldım şu an 57 kiloyum ama hiç kasmıyorum hesaplamalara uyuyorsanız bence kiloyu dert etmeyin
Pirinctanesi MMinee 18+6yım toplamda 2 kilo aldım 🤗 bebeğin gelişimi de iyi çok şükür 8 gün ilerden gidiyor 🙏🏼
Minikkalbimm espalp yani daha fazlayla kalan var canını çok sıkma çok almamaya da dikkat edersin olur biter 💁