Pinkbabe Beyzanurlina Testim pozitif çıktığı an bıraktım ve asla canım çekmiyor içmeye devam etseydim çok vicdan azabı çekerdim diye düşünüyorum ama şuan aklıma bile gelmiyor
Aslan12 Beyzanurlina bende kullanıyorum canım malesef ki bırakamadım çok istedim ama olmadı günde 4 tane falan içiyorum
Kbregt Beyzanurlina 14 olduk hala eşimden dumanlanıyorum, doktor 20 ye kadar yolun var bırakacaksın dedi ama bırakılmıyor bırak diyince 😐
DnzNhr Bende içiyorum 😬 bırakamadım ilk hamilelikte de içmiştim🙈 günde 4-5 tane 🤭 bunda çok tiksinmek istedim olmadı 🤷🏻♀️
Beyzanurlina Bazıları çok tiksiniyomuş bizde neden olmuyo eskisi gibi sıgarayı bütün içmiyorum tiksinmede yok keske tiksinsemde bıraksam 🤣
Beyzanurlina Bişey sorucam bide vitamin hapları sizde mide bulantısı yapyomu kusturma ben içemiyorum ara verdım
Nezihanes Beyzanurlina bendede aynı sorun var bunu cok merak ediyorum 1 haftada 2 gün içiyorum oda zorla 😔😔
srpaca Pinkbabe ben de testi görür görmez bıraktım günde iki paket içiyordum tiksinmedim de canım da istiyor ama içmedim içmem vicdanım el vermedi
pptya01 srpaca istek geçer diye beklemek saçma yok öyle bişi ben de bıraktım 3 yılı geçti bazen istiyor canım ama allah korusun içmedim içmem
Mrvegrkan Beyzanurlina günde en fazla 2 bazen eşimden gizli bağırmak eşimden çekiyorum tiksinmedim aksine canım istiyor
Alessia Beyzanurlina resmen aşerıyorum yasak ya ekstra canım daha ıstıyoo allahım ne lanet sey bu bır kere bulastınmı kurtulmak cok zor
09eyzey09 20. Haftadan sonra birakanlarin bebisleri hic icmeyen gbi ayni kiloda dogarmis cok arastrdim hatta 1 saatlik bi video var onuda izledim 1 gün biraktm deneyin işe yarıyor aslında ama bilmiyorm yaa vicdan azabı çekiyor insan
Edaasik Bende cok iciyordum testi gördüğüm an bırakdım cok zorlandım canım cok istedi ama vicdanım el vermedi. Şuan 26 haftalık olduk aklıma bile gelmiyor
pptya01 Ben günde 1 buçuk paket içerdim o da maddiyattan bıraksan 2 paketi geçerdi sabah kalkıp 3 tane en az büyük kahveyle aç karnına işe gidip içerdim gece canım sıkıldığında uyanıp içerdim ama 3 yılı geçiyor bıraktım sinirlenince vs zor oluyor hiçbirşey kolay değil ama imkansız da değil. İçmeyin içirmeyin sağlığınıza paranıza yazık. Bebeğiniz etkileniyor yazık
srpaca pptya01 aynen öyle bir daha başlamam diye düşünüyorum doğumdan sonra da. Ama istek bence de geçmez hep sanki uzaklara gitmiş de ger dönecek bir arkadaşımmış gibi 🙈