Seda4686 Ozlemm01 evet benim de doktorum 3ay korunalım dedi,sizin adınıza çok sevindim,3ay sonra inşallah benim de olur,benim de biraz kilo sorunum var maalesef en azından bu süreçte kilomu normal seviyeye indireyim diyorum,bu arada Adana lı mısınız
Seda4686 Ozlemm01 hayır değilim,öğrenciliğim Adana’da geçti benim 😔😔 ve çok özlüyorum Adana’yı,seviyorum o şehri,ben Kahramanmaraşlıyım 🤓
MehCan Seda4686 ben hemen üçüncü ayda hamile kaldım ama oda dusukle sonlandir deme o ki acele etme dusugumden 11 ay sonra hamile kaldım ve şuan iki aylik hamileyim araya ne kadar zaman koyarsan o kadar rahim toparliyo kendini
Seda4686 Ozlemm01 evet Maraş da güzel ama Adana daha güzel,ilerde tekrar dönmeyi planladığım şehir çocuklarım olup büyüdüğünde 🤓🤓 selam olsun Adana’ya 🤗🤗
Seyma1234 2 ay sonra hamile kaldımpk şükür çok da sıkıntılı kanamlar yaşadığım halde sadece umutsuzluğa kapılmayın Doktorum bana hiç ara önermedi zaten rahim toparlanmadan yeni bir gebelik söz konusu değil o yzden o verilen süreler psikolojik olarak kadının rahatlaması için siz kendnizi ne zamn hazır hissedersenz o zamn
Mevsimbahar zcolak kürtajdan 2 ay sonra hamile kalmışsın eğer bunu aldırmadıysan, kürtaj olduğun bebeğine yazık olmuş. Çok kısacık bir zaman var arada
Scb Seda4686 inşallah tekrardan sağlıklı bebeginiz olur canim ilklerde bazen böyle sıkıntılı olabiliyomus
Seda5892 Seda4686 genetik testi yaptırmayı ihmal etmeyin Doktorum bir adet dönemi beklememi söylemişti düşükten sonra ilk adetim 60 gün sonra oldu sonrasında da hamile kaldım.
Seda4686 Seda5892 evet dün genetik test için kan verdik eşimle,hem kromozum anomalisi var mı ikimizde diye baktılar baktılar hem de bende pıhtılaşma sorunu var mı diye,2ay sonra belli olacakmış sorunlar biz de sonucumuzu alıp ona göre hareket ederiz artık 🥰🥰
Necla06 Seda4686 boş gebelik geçirdim kürtaj oldum doktorum 3 düzenli adet olup sonra denemem gerektiğini söyledi 3 ay üst üste adet gördüm ayin sonunda sonunda hamile kaldım.
zcolak Mevsimbahar istemediğim bir bebek değildi kalp atışı olmadığı iÇin kürtaj ile sonlandırıldı hamilelik