Rabia411 Seda4686 ben 4. Ayımda kaldım kalbi durmuştu pıhtılaşmam çıktı kalbi durmuşsa mutlaka pıhtılaşma testi yaptır tatlım
Seda4686 Rabia411 evet evet bu gün pıhtılaşma testi için kan verdim ben de 🙂🙂 bakalım ne olacak ne çıkacak 🤔
Ay-Bek Rabia411 Benim de öyle oldu iki kere küratj oldum. Testlerimi yaptırdım 2 ay oldu yaptıralı hala çıkmadılar :(
Gamzec10 Seda4686 benim de 1 ay önce kürtaj oldum ilk gebelikti kalbi durmuştu 10 haftadaken devlet hastanesi sonuçta birşey çıkmadı sesi dr.Pıhtılaşma testini nasıl Ve nerelerde yaptırmalıyım .ilk gebelikte şartlı ? Yaptırmam .
DiplomaliEvHanimi zcolak bende adetimi bekliyorum bi gelsin bende 2.ay istiyorum ama esim korkuo 2adet beklemek istiyo. Hayirlisi zaten rahim hazir oldumu allah verirse kimse engel olamaz ne kadr korunsakda 🥰
Seda4686 DiplomaliEvHanimi inşallah unutmaz yazarız bu güzel haberi birbirimize , biz de 2 ay sonra tekrar denemeye başlayacağız, inşallah ikinci gebeliklerimiz sağlıklı olur 🙌🏻🙌🏻🌷🌷
DiplomaliEvHanimi Peki kurtajda rahim tamamen temizleniyoda ici kaziniyo hamile kalmak daha mi kolaylasiyo sizde oyle bisy duydunuzmu?
Mugeboz1 DiplomaliEvHanimi ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıstım. Ama kürtajdan sonra hiç korunmamaya rağmen 3 ay sonra oldu. Bence vücut kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman oluyorr 🙏🏻
Scb Seda4686 inşallah tekrardan sağlıklı bebeginiz olur canim ilklerde bazen böyle sıkıntılı olabiliyomus
Askkokuluyavrum Seda4686 insAllah canim kendine çok dikkat et hamile kaldığını hissettiğin günden itibaren kendini koru Rabbim su mübarek günde insAllah kucağını doldurur
Bilgeeee Ben Altı ay sonra kaldım moral olarak eşin de ben de hazır değiliz dedik ama şimdi tekrar hamileyim ve keşke bu kadar ertelemeseymişim diyorum hamile kaldıktan sonra bu travmayı daha kolay atlattım
Elfhyr Arkadaşlar benimde bir kalbi duran iki kimyasal gebeliğim oldu yeniden bebek istiyoruz aşılama için tedaviye başladık hepinizden karnınızdaki meleklerinizle birlikte duanızı istiyorum rabbim cümle isteyen kullarıyla birlikte bana da nasip etsin inşaallah
Ozlemm01 Seda4686 bende 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldm canm bebeğimin kalbi durmuştu doktorum 3 ay korunmam gerektiğini söyledi rahmin kendini toparlaması için sonra kist faln çıktı derken rabbim 6 ay sonra nasip etti şu An 3 aylığz .Rabbim sağlıklı bi şekilde tekrar nasip etsin acınız biraz olsun hafifliyo 🙏
Seda4686 Ozlemm01 evet benim de doktorum 3ay korunalım dedi,sizin adınıza çok sevindim,3ay sonra inşallah benim de olur,benim de biraz kilo sorunum var maalesef en azından bu süreçte kilomu normal seviyeye indireyim diyorum,bu arada Adana lı mısınız