Sayrkann Drngrkm bende 50 kilo ile hamile kaldim bulantı yzuunden 44 e dustum simdi 50 kiloyum 😄😄😄27 haftaligim yani hic almamis mi oluyorum hahah 😄😄
ZuhalDurmus Sebla55 kilo verip aldıkları için hamile kalınan kilonun üzerine o kadar az almış görünüyor arkadaşlar. Bu kadar az alanlar genelde bulantı ve kusma şikayeti olanlardır.
ZuhalDurmus [bilinmeyen] ben 10 kiloyla doğuma hittim ama diyet yaptım. Sıfır karbonhidrat beslendim 🙂)
AhmetMineYanar 20+ 2 yım sadece vıtamın omega 3 demır hapı kullanıyorum baska ekstra hıcbırsey yemıyorum ınanırmısınız 11 12 kılo aldım gercekten anlamıs degılım 👶🏼😂
Elissaaa [silindi] Aynen öyle👍🏻 Benimde bir yakınım toplamda sadece 4 kilo aldı ütelik bebeğin kilosu 3 ün üstünde.İkiside gayet sağlıklı.Hamilelikte kilo almayı mübah olarak gören bir toplum olduğumuz için salıyoruz kendimizi.Sonra vah vah🙈
Ayselcnt arkadaşımda şeker çıktı hamileliği boyunca hiç hamurişi şekermedi 5 kilo alarak doğum yaptı.. yani mecbur kalınca istemesende dikkat etmen gerekiyor.. yazık hamileliğim zehir oldu,istediğim hiçbişeyi yiyemedim diyordu.. 😟
Ayselcnt Drngrkm inşallah çıkmaz da hamileliğimiz zehir olmaz.. her zaman naz yapamıyoruz bari hamileliğimizde bu fırsatı değerlendirelim.. 😊