Ben de doktor konusunda çok kararsızım şu an. Çünkü 2 defa kötü deneyim geçirdim. Biri kalp atışı olmadığından dolayı kürtaj diğeri de dış gebelik..Vitalede Koray beye gidiyordum. İyi hoş esprili rahatlatan bir insan ama en son geçirdiğim dış gebelikten sonra bana korunmana gerek Yok dedi sonra tekrar muayeneye gittiğimde korunmanız gerekiyor dedi. Bir dediği bir dediğini tutmadı dolayısıyla bende güvensizlik oluştu. Bir de yine dış gebelik sonrası kasık ağrılarım devam ettiği için gittim bana naz yapıyorsun dedi. Ben neden durduk yere naz yapayım ki önemli birşey de olmuş olabilirdi. Öncesinde kimyasal gebelik demişti de ben kanamam uzun sürünce tekrar gittiğimde dış gebelik olduğu anlaşılmıştı gitmesem Allah korusun hayatımı bile kaybedebilirdim belki de.. o yüzden özellikle riskli gebeliklerde uzman bir dr la devam etmek istiyorum ve her gittiğimde bana çok nazlısın demeyecek bir doktor.. ki telefonda rahatsız etmek istemediğim için muayene ücreti vererek her defasında muayeneye giden bir insanım..