Sumeyye07 canım doktor tercihi ve hastane tercihi kişinin kendisiyle alakası olan bir durum bence birisi doktordan memnun değil diye sende memnun olmıcaksın anlamına gelmez senin isteklerine dikkat ettiğin hususlara bağlı bence biraz ben vitaleye gidiyorum çok temiz bir hastane daha hiç bir çalışanın gülmediğini görmedim ilk ali fuat beye gittim ve mennun kalmadım çok sıra bekliyorsun ve açıkcası neye nasıl tedavi uyguladığını bilmiyor tedavi yöntemiyle koray beye gittim ve iyiki gitmişim 3aylık tedavi sürecinde hamile kaldığımı öğrendim şuan 7 aylık hamileyim sıkıntılı dönemlerim oldu gece 3te sabahın 5inde yazsamda arasamda açtı cevap verdi sırf tahliller pahalı diye burda boşu boşuna para verme devlet hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar diye yönlendirdiğide oldu endişelendim zaman bana destekde verdi 45 dk benle bir arkadaş gibi konuştuğuda oldu ve ben her muayenesinden kahkahala çıkıyorum demek istediğim iyiki ama iyiki o doktor özetle kişinin memnunluğu veya şikayeti kendisiyle alakalı herkeste aynı olucak diye bişi yok kendin dene ve gör derim etrafın sölediğine göre deil kendinin hissettiğine göre karar ver😉