Mucizeemm Sinembuse kasılma düzenli olmasa da bende de oluyor canım mide bulantısı ve halsizlik de var sona yaklaşıyoruz inşallah yavaş yavaş 35+3 haftaligiz
Sinembuse Didemm91 gece uykusu olmadığı için bende baş ağrısını buna bağlıyorum geceleri abartısız 6 7 kere tuvalete kalkıyorum sonra dalamıyorum gebeligin son ayı zormus vallha 🙂
Cnrmom Sinembuse 37+3 üz kasıklarda ağrı var yerlesme ağrısıymış 2 hafta kaldı dedi doktorumuz bakalım gece uyku tutmuyor sağa sola dönemez oldum artık ağırlıktan 😬😬
Zezgit Aşırı bi üşengeçlil var çabuk yoruluyorum. Çok geç uyanıyorum sanki günlerce uykusuzmuşum gibi öyle bi uyuyorum ki... Uyanınca da haliyle sersemlik oluyo bazen hafif baş dönmelerim oluyo. Devamlı bi uyku isteği var anlamadım gitti
Didemm91 Zezgit ben de aynıyım baş dönmesi hariç iki gündür yoğun baş ağrısı çekiyorum uykuya da çok düştüm kaç haftalık oldu sizin ?
B-P-R Sinembuse aynı Sekildeyim Bende Halim Yok Yemek Yemeye Ama Bebeğim Zayifmis Baya onun İçin kendimi toplayıp Kalkmam Lazım Rabbim yardımcımız Olsun