Semanurmurat Merhaba hamisler Nasıl geçiyor bu haftalar sizlerde.. 2 gündür bende cok şiddetli baş ağrısı miğde bulantısı ve iştahsızlık var ara ara batmada oluyor neden acaba bi bilginiz varmıdır😊
YaseminBatrk Semanurmurat yaaaa birtek bende mi şiddetli baş ağrısı var diyordum . Gerçi ben o baş ağrısı sırasında grip oldum o yüzden ağrıyordur gerçi . Mide bulantısı hiç yaşamadım 9 ay boyunca şimdi afedersin istifa edecekmişim gibi ağzıma kadar geliyor 😷😷 iştahsızlık bende de var bir kaç gündür açım ama canım İstemiyorr
Aysgeulburakk Semanurmurat 37 haftaligim benimde bel ağrım karın agrim var. Bide sürekli bi kusma hissi var
Esncn Semanurmurat okuduğum bir kitapta doğuma 1-2 hafta kala iştah kesilmesi olabiliyomuş. Sağlıkla kavuşun inş bebişinize ☺
Semanurmurat YaseminBatrk cok geçmiş olsun.demek ki aynıyız bende sizin gibiyim açim ama yiyemiyorum..bulantı cok zor ya benim ilk aylarda oluyordu yine başladı gece gündüz sürekli var😏
Dilekkk Bugün tam 38 haftalık olduk dünden beri kasıklarım agrıto yürürken sanki çıkacakmış gibi aşağıdan ahh dedirtiyo hayırlısıyla doğsunlar inşallah..☺
Semanurmurat Dilekkk amiin inşallah😊kanala girmiştir belki de ondandır inşallah Allah hepimize kolay doğum nasip etsin🙏
AysePolat Bende 38+4 gündeyim. Gayet iyiyim ne mide bulantisi ne bas agrisi ne bel agrisi cekiyorum. Sabah kalktim spor yaptim simdide yürüyüse cikiyorum hareket edin size iyi gelen seyler yapin hafif beslenin salata yiyin 💓💓
Semanurmurat reflesha 2 gün öncesine kadar sizin söylediklerinizi bende söylüyordum hic bi şekilde ağrı sanci yoktu ama artik var 2 gündür heyecan sardı beni de 37+4 deyim insallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz😊💕
zxcvbhgfd Genital bolge bacak arası legen kemikleri cok sızlıyor arada kasıklarıma anlık batma gıbı sancım oluyor ve karnım cok sert bebegım bı yerde toplanıyor bizde durum böle 😊😍
Semanurmurat Aysgeulburakk hadi hayırlısı yaklaşıyor galiba doğum benimde 2 gün oncesine kadar yoktu hic birsey artik bende de başladı igne batar gibi ağrı bulantı ve iştahsızlık😊
Semanurmurat Esncn amiin insallah cok tsk ederim bütün bebegini bekleyenler sağlıklıca kavuşur insallah😊💕
reflesha Semanurmurat vala benim kızım çok hareketli geceleri agrım oluyor ufak tefek kontrole gidiyorum nst hiçbirsey çıkmıyor😔
Semanurmurat reflesha son haftalara girdigimiz icin bebeğimizin hareketleri cok canımızı yakıyo bende de oluyor ayni şekilde 😊
Yasemingzl Bende 37 haftalığım aşırı derecede kaşıntım var tüm vücudumda ufak kırmızı noktalar çıktı kolumda bacağımda karnımda çok kötüyüm 3-4 gündür böyle bişey yaşayan varmı aranızda kızlar çözümü yokmu bu işin😩😨
Semanurmurat Yasemingzl bende de var kaşıntı ara ara oluyor ama sizin ki kadar cok fazla değil ama karnimda o kırmızı benekler oldu bende de catlama yapicak dediler bebek yağı kullandım suan yok😊