YadeOmer Skryszn bugün 21. Günümüz,henüz 1450 gram yeni oldu. Benim bebeğim de daha duracak yolumuz uzun. Kilo alması bazen duruyor bazen günde 30 gram falan alıyor. Bizimkinin de bi ara bağırsaklaır sütü tolere edemedi daha bu hafta tekrar süte dönebildik
Melekandbaby Allah yar ve yardımcnz olsn şu mübarek günde kim dua bekler kim şifa ister kim darda ise rabbim herkesin yüzüne baksın umarım bi an önce alırsın kucağına herseye yolunda gider inş 🤲🏻
Hmyro123 Skryszn RABBİM tez vakitte şifasını versin yokluğunu göstermsn yavrunu sana bağışlasın inşlh 🙏🙏
Yoncagul Skryszn İnan onlar o kadar güçlüler ki hayata tutunmak için bizden bile daha çok çaba ve güç gösteriyorlar ki inan asla da negatif duşunme sadece moral ve iyi niyet iyi duşunceler için de ol senin moralin ona güç verir kat kat . Annem oyle der
YadeOmer Skryszn siz her gün görebiliyorsanız ne güzel bizim hastanede sadece haftada 3 gün görme izni veriyor. Bugün o gümlerden biri değil mesela çok özlüyorum bende kızımı bedenim dışında herşeyim orda onun yanında ama geçecek inşallah bugünler şuan onun için tek yapabileceğim pozitif kalıp süt sağmak ♥️ O da içip büyüyecek gelecek inşallah inanıın iyi olacaklar 🙏💕
Tuba-Sahra Skryszn rabbim şifa versin benim kizimda ilk 3 gün sütü tolera edemedi serumla beslendi düzeliyor Allah'ın izniyle dualarım sizinle rabbim yardımcı olsun sizede güç versin inşallah
incialby Skryszn inşallah tez vakitte kavuş yavruna canım rabbim şafi ismiyle tecelli etsin rabbim sana bağışlasın inşallahh🙏🏻
Tuba-Sahra YadeOmer hastanelerin eğitim alması aldım anne ve bebek hergub görüşmeli hatta bebeğin durumu iyiyse kanguru yapılmalı bu anne ve bebeği için çok önemli rabbim yardım etsin inşallah tez vakitte kavuşun bebeğinize ne zmana kaç haftalık doğdu bebeğiniz
Yusufalininannesii Rabbim safii ismiyle sifasini versin saglikla sihatle kucagina alirsin insallah yavrunu yer gok dua canim Allah sana bagislasin insallah 🙏👼
brldmr Skryszn Allah yardımcınız olsun. haftası güzel ama benim de icim cız etti parmak kadar eline damar yolu acmıslar diyince. sabredin onun iyiliği için
Victoriaaa Skryszn Allah'ım yardım etsin size de meleginize de. İyi olacak inşallah dualarım sizinle 🙏
YadeOmer Tuba-Sahra 32+0 da doğmuştu benim bebeğim,hastane enfeksiyon riskine karşı böyle yapıyormuş bizde Bebek iyi olsun yeter ki dedik. Bugünden itibaren her gün 2 defa gidip emzireceğim Allah tüm annelere nasip etsin inşallah
Merve123123 Rabbim şifa versin bütün dualarımız şu mübarek günler hürmetine bütün yavrularımıza rabbim korusun tez zamanda kucağına almayı rabbim nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻