Beyzasu Birkalpdaha ‼️ Idrarda yanma, sürekli damla damla idrara cikma, kasiklarda, alt karinda yanlarda agri yapabiliyor ‼️Kandaki enfeksiyon belirtileri: carpinti, üsüme, titreme, ates, kas agrilari aniden kanama, lekelenme‼️
Lavinia5 Halecnrlk kültür yapıldı üreme görülmedi çok şükür. Ama enfeksiyon hep var. Doktor ilaç yazıyor kullanıyorum bitince lökosit tamamen geçmese de tek rakamlara düşüyor. 1 hafta sonra tekrar artıyor.
Halecnrlk Lavinia5 o zaman bol bol su içmeyi pamuklu ütülenmiş iç çamaşırı giymeyi ihmal etmeyin.düzenli idrar tahlili de önemli
Tomurcuk18 Kızlar en basiti ayda bir idrar tahlili yaptırın, bir nebze de olsa insanın içi rahat ediyo. Benim hiç şikayetim olmadığı halde ayda 1 bazen 2 kez yaptırıyorum en basından beri.
Asiacr Tomurcuk18 gercekten haklisin ben de 2 ayda bir yaptiriyorum. Aslinda ayda bir yaptirmak lazim. 2 sy once yaptirdim cok sukur temiz cikti. Bugun yine kan ve idrar verdim hic sikayetim olmamasina ragmen yarin sonucu alicam. Mantar var ben de ama su ve hijyenle azalttim biraz ama tamemen geciremedim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun yavrularimizi korusun. AMIN
Tomurcuk18 Asiacr Benim arkadasım 25 haftada bebeğini enfeksiyondan kaybetti o yüzden ısrarla ben hamile kaldıgımdan beri ayda 1-2 kez ihmal etme yaptır diyo, şimdiye kadar hep yaptırdım 37 haftayı doldurduk. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yavrularımızı korusun.