Tiredmother Hilalaslankumcu yani hareketli baya, aşağıya doğru bi şeyler hissediyorum ara ara ama sancım var diyebileceğim kasılma vs yok
Tiredmother Cenyy benim 34 ten beri hazır 😂😂😂😂😂😂 beşiğin nevresimini yıkadım 2 kere 😂😂 ben acele ettikçe o kendini geri çekti 😂 büyük temizlik yaptım kaç kere Doğum temizliği diye ev yeniden yeniden kirlendi başa sardım. Bitmiyordu çilem😂
Anonimane_150 Serifeehorasan antalya medikal park hastanesinde doğum yaptım canım 40+2 gündük iyikide beklemedim suni sancı almışım. Bebegim 4 kilonun üzerinde doğuldu çünkü 😥😥😥 o yüzden zorlandım kafasıda tam aşağıda değildi
Anonimane_150 yagmurtpl suni sancı almıştım. Epidural almadım ama keşke alsaymışım doğum başlayınca epidural istemiştim😂😂😭 Kusura bakamayın uzun zamandır girmiyordum uygulamaya şimdi gördüm
Elif0992 Tiredmother bebeğimi aldım kucağıma bugün 15:41 de 😊 seninde güzel haberlerini bekliyorum Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin.. 53 cm 3.900
Elif0992 Serifeehorasan Serifeehorasan sağol canım sezeryan oldum açılma yoktu kanalada girmedi.. Kankası birikmiş riske atmadık bizde.
Nerm7n Tiredmother Zormuş sürekli emzirmek gerekiyor. Emmeyince ağlıyor üçkağıtçı 😅😅 babacı şimdiden kucağına gidince susuyor 🌞😬 Bende iyiyim toparlandım yürüyüş yaptıkça açılıyorum. Ama annelik sorumluluğu zor diken üstünde gözün onun üstünde sürekli