Cenyy Hilalaslankumcu maşallah🧿 geçen gün biri mesaj atmıştı burda ( kim olduğu aklımdan çıktı affola🤦🏻♀️ ) biriniz doğurun da devamı gelsin diye tam da öyle oldu valla giden gidene😅
Hilalaslankumcu Tiredmother 😁 ben bugün sezeryanı kabul etseydim şimdiye olmuştu normal için zorluyoruz bakalım sancılar da bitirim 🙄
Cenyy Hilalaslankumcu aaa hahaha 😅😅 tam da öyle oldu kuzum😬 valla gittği yere kadar bekle iyiki kabul etmemişsin sezeryanı artk son çare olmazsa anca
Hilalaslankumcu Tiredmother şimdi adet sancısı cekiyorsan hani üşütmeliyken adet sancısı çekersin ya aynı öyle 40 sn. Falan sürüyor ama bi anda da kesiliyor bi rahatlama işte bunlar çoğalınca nasıl dayanılır bilmiyorum
Tiredmother Hilalaslankumcu ayırt edemicem diye korkuyorum ben ya, çok adet sancısı çekmedim anlayamam diye korkuyorum. Bi de nişan flan gelmedi dimi senin canım daha
Hilalaslankumcu Tiredmother nişan yok su yok sadece dalgalar var o dalgalar Doğuma hazırlıyormuş ama çocuk ta hareketleniyor kasılma sonrası iyice yerleştiriyor heralde milim milim kafayı.
Tiredmother Pnr_jr gitmedim korkudan kontrole 😂 döndüğünü hissediyorum ama emin olamıyorum yarın gidicem bakalım. Bıraktınız beni buralarda çocuk büyütüyosunuz kidsslerde😂😂😂 dua edin hep bi ağızdan bu gece bende kurtulayım bu stresten ya 🤦🏻♀️😣
Tiredmother Hilalaslankumcu hareketli dönüp duruyo ama nişan gelicek diye bekliyorum ben hala. Bütün evi çömelip sildim yine pilates topunda zıplıyorum bakalım bi işaret gelir belki Artık🤦🏻♀️
Serifeehorasan Anonimane_150 çok güzel ilerlemiş açılman valla çok sevindim canımm özeldemşydin sen Doğum kaçıncı haftada oldu
Anonimane_150 Serifeehorasan antalya medikal park hastanesinde doğum yaptım canım 40+2 gündük iyikide beklemedim suni sancı almışım. Bebegim 4 kilonun üzerinde doğuldu çünkü 😥😥😥 o yüzden zorlandım kafasıda tam aşağıda değildi
Tiredmother Cenyy benim 34 ten beri hazır 😂😂😂😂😂😂 beşiğin nevresimini yıkadım 2 kere 😂😂 ben acele ettikçe o kendini geri çekti 😂 büyük temizlik yaptım kaç kere Doğum temizliği diye ev yeniden yeniden kirlendi başa sardım. Bitmiyordu çilem😂