Pnr_jr Tiredmother bebek dönmüş 😭 başı yukarıda napicağımı bilmiyorum . Böyle olursa sezeryan iki güne hatta mecburen ... dünkü o sancılar bebek döndüğü içinmiş meğer😭😭😭
Tiredmother Pnr_jr ya kötü olunacak ne var bunda. Sakin ol önce bekleyip bekleyip 42 de de sezeryan olabilirdi öncelikle nasip buna İnan. Bol bol yürümeye başla belli olmaz bir saate bile dönebildiğini okudum bir sürü yerden. Sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi zaten
Anonimane_150 Pnr_jr hayırlısı nasılsa öyle gelsin canım üzülme. Öylede böylede bebeğine kavusacaksın. Yeterki sağlıkla gelsinler🤲🏼🤲🏼❤️😘
Pnr_jr Tiredmother hareket etmem yasak Doğum başlarsa sezeryan direkt. Herşey yasak😭 doktor açıklığa bile bakmadı tetiklememek için.
[silindi] Pnr_jr olsun moralinizi bozmayın hiç. Son günlerinizde döndüğüne göre bunda da bir hayır vardır öyle düşünün🙏🏻
Tiredmother Pnr_jr bunu da ilk defa duyuyorum ya. Bozma morelini, hangisi hayırlıysa o olsun inşallah 😣
Tiredmother Pnr_jr ama anlamadığım şey şu, benim 20den bu haftalara kadar baş aşağıydı 2 hafta önce baş yukarı döndü hala yukarda benimkide nasıl direk acil sezaryen diyo anlamadım. Yani Bebek dönebilir neden direk sezaryen diyo
Cenyy Pnr_jr canım üzülme hayırlısı nasılsa o şekilde sağ salim gelsin inşallah tombik ☺️ Maşallah tam ısırmalık olcak belli ki 🥰
MiniAzra Tiredmother canım kuranda insikak süresi var ac onu dinle telefonda okumayı biliyosan oku bebeğine dinler ama tilavet secdesi var yapman gereken benim öyle döndü...
Anonimane_150 Pnr_jr canım kaçıncı haftan tam olarak. Bizim 39+0 da 3650 gramdı. Kilosu fazlamı olur. Pazartesi 40+0 olucaz 🥺
Tiredmother Pnr_jr evet baş yukarda benim kilosu o kadar değil ama kiloyla alakalı olduğu için mi öyle dedi acaba 3300 flan benimki
Pnr_jr Tiredmother Canım döndürmeye bak hala çok kilosu yokken . Benimki bu kiloyla mucizevi dönüş yapmış ebe de doktor da şoka girdi.. kilosundan dolayı fazla bekleyemeyiz dedi. midem aşırı kötü sebebi tombikin bu pozisyonla beni baskılaması.
Tiredmother Pnr_jr hareket edince sıkıntıysa benimki içerde neler olmuştur kimbilir🤦🏻♀️ Sen canını sıkma kavuşmanın her türlüsü güzel 😍
Nerm7n Pnr_jr Canım üzülme hayırlısı hangisi ise öyle gelsin bebeğin sağlıklı olsun ikiniz öyle dua et