Serifeehorasan Tiredmother canım sen doğurursam şunu yapacam diye adak ada bence yok Yani benim beyfendi gibi gelesi yok seninkininde
Tiredmother Serifeehorasan bi adakla mı uğraşayım sonra 😄 doğmadan önce ayrı doğduktan sonra ayrı mı çekeyim cadıdan😂
Tiredmother Ay kızlar doğuruyorum sandım bu gece ya, hamileliğimin en zor gecesini yaşıyorum şuan belim ayrı karnım ayrı ağrıyor. Gaz sancısı bi yandan kemiklerimin ağrısı bi yandan cidden ne olduğunu anlayamadım. Doğum için nişan su flan gelmedi. Ama çok yoruldum uyumak istiyorum bu gece bitmeli 🚶🏻♀️😣
Tiredmother Pnr_jr maalesef yine doğuramadım😂😂 bütün gece çektim ama ilk defa. Hafif rahatlayınca uyumuşum 😂
Elif0992 Pnr_jr canım ben çarşamba gitmiştim bugün yine gittim kontrole keyfi yerinde hanımefendinin pazartesi de gidicem. Pazartesi de sancı falan çıkmazsa perşembe sezeryan olucak kanala da girmemiş daha.
[silindi] Pnr_jr benim nişanım geldiği için ve kasılmalarım çok sık olduğu için 3-4 günde 1 gidiyorum😊
Hilalaslankumcu Pnr_jr haftada 1 problem olmadığı için. Pazartesi randevum o zamana gelir mi kiiii ya başım tuttu bu bi belirti mi 😁
Tiredmother Pnr_jr haftada bir canm 40 tan sonra iki üç günde 1 e döneriz dedi. Doktorumda bebeğim gibi 40 tan sonrayı bekliyo 😂