yagmurtpl Sultandemir bende de 2gecedir adet sancısı gibi agrı giriyor bebiş Karnımda sertleşiyor ama nstde sancı cıkmadı, kontrolde acıklı da yok dedi, kızım herhalde gününü beklicek diyorum 😍 son 15gün bakalım, sağlıkla gelsin minnoşlar ❤️🙏
merv0384 Pnr_jr ben de bugün 39+5 oldum ama gelmiyor bebiş 🐣 doktor da korkutuyor kafasının çapı 100 zorlar seni diye 😓
merv0384 1umutturyasamak galiba günümüz aynı senle arkadaşım 🌷 eşinin bi durumu vardı sonra göremedim o postu çok dua ettim senin için noldu o durum
Ba-mu Pnr_jr eşim tırabzon kelepçesi aldı doğum hediyesi ama doğum günün de var ne onun içind e birşey alırmı bilmiyorum
Pnr_jr Tiredmother 😅 bu da mı gol değil.. ümitlenmiştim senden . Şurda en çok çabalayan sendin hareket vs.. Hayırlısıyla gelsin canım🙏
Nerm7n @Tiredmother Pnr_jr Doktorum sağolsun çekiniyorum diye hiç beni çatala çıkarmadı nst den ultrasondan tansiyondan takip ediyoruz. Nst de tık yok 🤷🏽♀️
Tiredmother Pnr_jr ben kızıma nişan alışverişine çıkıcam geldiğinde kartlaşmış olur uğraşmasın alışverişle 😂😂😂😂😂
Pnr_jr Nerm7n Bir baksa mıydı Nermin? En azından çatı açıklığını bilirdiniz normal Doğum için uygun yapın var mı diye. Benimki çok kısa sürmüştü. 5-10 saniye ve acısızdı
Tiredmother Nerm7n sende mi brütüs🤦🏻♀️ Çatı isteseydin keşke ya bazen açıklık oluyo sancı olmuyo flan 🤦🏻♀️