Elif0992 Pnr_jr ben istemedim hediye ama almış sanırım kaynanamgil de bizdeler şimdi onlarla beraber fısır fısır bişeyler çeviriyorlar duyduğum kadarıyla bileklik yaptırıyor :)
Ba-mu Pnr_jr eşim tırabzon kelepçesi aldı doğum hediyesi ama doğum günün de var ne onun içind e birşey alırmı bilmiyorum
Tiredmother Gulsahural ne yaptın da gidiyosuuunnn hemen anlat öyle git beni bırakamazsın😂😂😂 ah ederim doğurtttutmaaaaamm😂😂😂 bi nefeste kavuşta gel anlat kuzum hayırlısıyla al kucağına inşallahh😍
merv0384 1umutturyasamak galiba günümüz aynı senle arkadaşım 🌷 eşinin bi durumu vardı sonra göremedim o postu çok dua ettim senin için noldu o durum
Gulsahural Tiredmother valla kuzum 3 gün badana yaptım ama olsa etkisi hemen olurdu bir de ilişki kesinlikle dün gece ilişki oldu artık son çare oydu sabah sancılarim başladı zaten
Tiredmother Gulsahural bende oda fayda etmiyo🤦🏻♀️ Ay heyecanlandımmn ya doğurunca müsait olduğun an yaz doğurdum diyee
Tiredmother Pnr_jr ben tekrar hastanedeyim bebek çok hareketsiz nst de kalp atışlarında zayıflık çıktı bi şeyler yiyip tekrar giricem dua edin bana doğurayım derken başka bi şeyle karşılaşmıyım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elif0992 Tiredmother bişey olmaz Allahın izniyle canım şekerli çay falan iç yada çikolata ye. Dualarım seninle
Sultandemir Bende 40+2 yim hala bekliyorum, bana çatı muayenesi hiç yapılmadı yarın yine gidiyorum, acaba neden yapılmadı ya da yaparlar mı
yagmurtpl Sultandemir bana bugun yapıldı, doğum öncesi de yapılabilir demişti doktorum belki de ondan rahattır senin doktorun
yagmurtpl Sultandemir bende de 2gecedir adet sancısı gibi agrı giriyor bebiş Karnımda sertleşiyor ama nstde sancı cıkmadı, kontrolde acıklı da yok dedi, kızım herhalde gününü beklicek diyorum 😍 son 15gün bakalım, sağlıkla gelsin minnoşlar ❤️🙏