Pnr_jr Nerm7n Canım bu bebek doğmazsa sancı veririm dedi:/ isme yeniden başladık 2-3 tane isim vardı dosyayı geri açtık🤦♀️ Dedim haftasonu karar verelim ... 14 ünde kontrol edecek açılma vs yoksa işler zorlaşacak
Nerm7n Tiredmother Çok şükür yeni nesil tuhaf isimlerden değil 😂 Ahsen isminde sevdiğim arkadaşım var İnci de çok zarif bi isim 🐣💕 Bizimki de Güneş 🌞 olacak
Bettyy 1umutturyasamak benim de iki gun sonra ama maalesef gelmiyor!! Bugun doktora gittim cati dar dedi bu cocuk zor gelir dedi. Umarim bir an once gelir.
Tiredmother Nerm7n bana kalsa sadece inci koyucaktım da eşimi kırmak istemedim 😂 güneş erken doğar aslında ama seninki ay tutulmasına kalmış 😂😂😂😂
BurcuY Nerm7n Pnr_jr Tiredmother GlsmZ kızlar Doğum yaptım💕 ikimizde çok şükür iyiyiz duyumuz geldi ağar topar hastaneye geldik bebek kakasını yaptığından dolayı acil sezaryene alındım 💕
Nerm7n BurcuY Hadi geçmiş olsun canım sağlıkla hayırlısı ile büyüt bebeğinizi 💕🐣 Sen nasılsın sezeryan olmak nasıl duygu?
Tiredmother BurcuY anaaam hayırlı olsun birer birer masadan eksiliyor dostlar 😄 en kısa zamanda detayları bekliyoruz 🥰🥰🥰
BurcuY Nerm7n valla kuzum bende iyiyim ama psikolojik olarak sezaryene hazır deildim çok üzüldüm ama kakasını yaptığından dolayı bekleyemezdik 😔
Tiredmother Nerm7n kaldı 6 gün senin yarın kontrolden hayırlı haberler gelsin inşallah senide gönderelim 😄
Matmazelll BurcuY aynı gün doğum yapmışız çok şükür sağlıkla aldık kucağımıza 39+4 te serüvenimiz sona erdi 😊
Anonimane_150 Matmazelll bizde bugun tam 39+4 olduk. İnşAllah bizde bugun doğmak isteriz🤲🏼🤲🏼🥰. Sağlıkla büyüt canımm ❤️❤️❤️