Melekhasan Bettby sanırım öyle bugün kalp atışlarını dinledim rahatladım Rabbim herkesin evladını sağ salım kucağına almayi nasip etsin😍
Kubra9595 AyEr bende hissetmeyi cok istiyorum suan 15+5 im bazen karnimi hareketsiz birakiyorum kipirdiyormu acaba diye ama tik yok 2. Gebeligim ins 2 haftaya hissederim kizimi 17 haftalik hissetmistim
hfza 16haftanin sonuna dogru İcimde sanki misir patliyodu ☺️sonra balik yuzuyodu icimde 😀31 deyiz simdi poposunu karnimin soluna dayamis yamuk karinla geziyorum😬
Simile Deletedmom133 evet gittim bebekte Bı sıkıntı yok dedı ama Vajinamda batma yaşıyorum karnım agrıyor bıraz da
Deletedmom133 Simile geçmiş olsun sıkıntı yoktur o zaman ben düşmeme rağmen öyleyim 😆 rabbim korumuş kanaman falan yoksa hiç dert etme bebeğini okşa unut düştüğünü motive ol oda mutlu olsun 😀
Simile Melekhasan ben bugun doktora gıttım suan hareket etmemesi normal dedı en belirgin 20 veya 21 de olur dedı
Sidelya 18 haftalıklen hissetmiştim ilk hareketi ondan sonra 2 3 gün hiç bi şey hissetmedim. Hatta yanlış hissettim heralde demeye başlamıştım ki devamı gelince artarak devam edince doğru hissettiğimi anladım seğirme gibiydi 😊 şimdi kocaman kocaman hareketleri var miniklerimin 🥰