Srfn11 Simile 18 lerdenhissetmistim dalgalanmalarini pir pir atmalarini ama bebegim haftasina gore buyuktu 👍🏼❤️
Melekhasan Simile bende dün biraz temizlik yaptim birazda üzülmüşüm ağladım bebeğim hiç hareket etmedi dün ondan öncesi etti biraz ufak tefek bende tedirginim
Simile Deletedmom133 aynen ıkı gün önce hissediyodum dünden beri yok bisey korktum bende Bısey vardır dıye
Simile Deletedmom133 ya ben mutfak dolabı silerken sırt üstü baya sert düştüm cocuk ta Bısey yok dedı ama İcim gene de rahat degıl tabı o yüzden sordum ama düşmeden sonra hareket etti baya ama suan yok
Elifffatih Simile bende küçük haftalardeken bazen hissetmiyordum bir gece geç uyudum baktım gece oynuyor
Simile Deletedmom133 evet gittim bebekte Bı sıkıntı yok dedı ama Vajinamda batma yaşıyorum karnım agrıyor bıraz da
Melekhasan Bettby merhaba yorumunuzu görünce yazmak istedim bende 18 haftaligim 3 gün hissettim bebeğimi hareketlerini ufak tefek dün hiç kıpırdamadı normel mi yani bu dun biraz üzülmüştüm onun için mi acaba dedim
Bettby Melekhasan cok normal cnm 22-23e kadar benim öyleydi iki üç gün hissederdim sonra bir iki gün tık yok :) bazısı da hergün hareket ediyo bebekten bebege farkediyo sanırım
Simile Melekhasan ben bugun doktora gıttım suan hareket etmemesi normal dedı en belirgin 20 veya 21 de olur dedı
bsrgz Simile ben tam anlamiyla 21+3 te tekmesini hissettim. O zamana kadar çok nadir hissediyordum ve korkuyordum ama çok şükür tekmeleri hissedince geçti korkum :)
Eceminannesii Simile 19 haftaya girdiğim ilk gün hareket hissettim.. Bide her salı hafta deviriyorum ve her salı acayip Bi kutlama oluyor karnım da 😄 büyüdüğünü her hafta hissediyorsun canım merak etme zamanla anlicaksin
Minifasulye Simile 13. Haftadan beridir hareketlerini hissediyorum ama tekme şeklinde değil böyle içimde bir yere toplanıyor öyle olunca hemen uzanıp bakıyorum karnımın bir tarafı yamuk bir şekilde şişiyor ve sertleşiyor😊
Saratln Simile 19.haftadan sonra vurmaya başladı çok şükür ama daha var hissetmeyebilirsin yakında oda olur
AyEr Simile ben oğlumun ılk hareketını balık gıbı hıssetmıstım 18 haftalıkken 20 haftalıkken net hıssetım 25 haftdan sonra dısarıdan net bellı oluyor suan hıc durmuyor😆
Kubra9595 AyEr bende hissetmeyi cok istiyorum suan 15+5 im bazen karnimi hareketsiz birakiyorum kipirdiyormu acaba diye ama tik yok 2. Gebeligim ins 2 haftaya hissederim kizimi 17 haftalik hissetmistim
Sevda13 Simile ben 27. Haftamda net bir sekilde tekmelerink falan hisseytim oncesinde fazla hissedemiyordum ama simdi gozle gorulur derecede rahatlikla hissedebiliyorum 😊
Melekhasan Bettby sanırım öyle bugün kalp atışlarını dinledim rahatladım Rabbim herkesin evladını sağ salım kucağına almayi nasip etsin😍