Minanin_Annesi 8. Haftamda başlayan bel ağrıları 21 haftamdayım hala devam ediyo 🙄 biraz yürüyeyim yada ayakta bekleyeyim hemen akşamında bel ağrısından ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum. Sağa sola dönerken bile yatakta eziyet oluyo dönmk 😌 belimin bi noktası takılıyo 🤭 doktora söyledim bebeğin durumu iyi aşağıda olsa fitil vericem ama fitillik durum yok dedi. Günde bitane sade soda içiyorum sanki biraz iyi geliyo gibi ama hala çözüm bulamadım. Varsa bulan söylesin valla ☺

Benim doktorum da bel ağrısının çözümünün olmadığını söyledi 😔 bu ay calcimax diye kalsiyum tableti verdi. Eğer rahatlarsan kullanmaya devam et, rahatlamazsan bırak dedi. Mecbur bu bel ağrısını çekeceğiz sanırım. Ama hamile yastığını tavsiye ederim. İnternetten almıştım eskiye nazaran daha rahat uyanıyorum.

scl benim doktorum yarim kiloluk ya da 1 kiloluk şişelerle ağırlık kaldır kollarınla demişti belim çok agridigi için koldaki güçler gidiyormuş buda ağrıyı daha çok tetikliyor oyuzden kendinizi zorlamadan deneyim derim

• scl bunu beğendi.

Kızlar benim belim kopuyor resmen iki yemek yapayım iki dolanayım ağrısından ölüyorum belimin sol tarafında bir nokta... doktoruma sordum magnezyum yağı verdi.. ama almadım daha deneyecem onu size de yazarım iyi gelirse.. ama şöyle bir durum var bacak aranıza ya hamile yastığı ya da herhangi bi yastık koyup yattığınızda sabah premmmsesler gibi uyanıyorsunuz 😀 yani en azından benim öyle 😊