Nalanktl Benibirakma 32 haftalığım benimde o haftalardan beri öyle. O çatılardaki ağrı için doktorum normal demişti. Bebek ye bazen bir kasıyor kendini karnım patlayacak gibi sertleşiyor. Ama sorun olmadı şükür
Nslhn38 Benibirakma ben yaşadım canim doktoruna söyle ben progestan iciyorum korkma o haftalarda çatı agrisi cok fazla oluyor ben adim atip dönemiyordum yatakta
Elif7781 Benibirakma ikinci gebeliğim suan 28 deyim 19 lu haftalardan beri cekiyorum vajina agrisini magnezyum verdi doktor ama nafile sabah yataktan kalkarken acayip zorlanıyorum gün içinde ara ara artıyor siddeti ve doktora göre bu cok normal bisey
Aygl Benibirakma sertlesme ara ara yapiyo ama onuda sormustum doktoruma eger tek tarafta sertliğini hissedersen korkma ama her iki tarafta surekli ayni sertligi hissedersen gel hemen dedi
melek013 Aygl benimde var ağrım aynı dediğin kemiklerde gece özellikle ama daha erken başladı seninkinden. geçmiyo bi türlü çaresi varsa bana da söyleyin kızlar magnezyum da fayda etmiyor
Deryarslan Benibirakma magnezyum kullaniyor musun benim agrilarim çok erken başlamisti magnezyum kurtardi beni