Benibirakma 27 haftalık hamileym bacak aralarımdaki kemik çok fazlasıyla agırıyor bebekte kendini sürekli kasıyor sertlesiyor ne oluyor aynı durumu yasayan var mı korkuyorm ilk gebeliğim 😭😭😭
Pnrarvn Benibirakma kasılıyor diyorsun bence sancı oalbilir istersen bir doktorunla görüş yada acile git
Aygl Benibirakma kasilma konusunda bilgim yk ama o cati agrisi beni öldürecek artik yürüyemiyorum çatım cok dar olduğu icin acilma yapiyomus vücut 28 haftaligim
Sezenkarademir Benibirakma normal canım. Dinlenmeye çalış. Sabaha kadar devamlı olursa acile git canım. Endişelenme
Aygl Benibirakma göründüm tabiki yuruyemedim hatta koluma girio götürdüler catim fazla darmis acilma yapiyo iyi bisey aslinda bu durum dedi doktorum
Aygl Benibirakma hic korkmayin cati ağrısı icin 22 haftadan itibaren var o ağrı artik alıştım bazen dayanamicak duruma gelip ağladığım bile oluyo vajinanin tam kenarindaki bacaklara baglanan kemikler
Aygl Benibirakma sertlesme ara ara yapiyo ama onuda sormustum doktoruma eger tek tarafta sertliğini hissedersen korkma ama her iki tarafta surekli ayni sertligi hissedersen gel hemen dedi
ipktos Benibirakma Benimde o aylarda başladı 34. Haftadayım hala devam ediyor açılma ağrısı diyorlar yattım mı kalkamıyorum bazen ağrıdan şimdilik bir sorun yok ama yinede doktoruna yaz bu durumu
Hemsirehanimmmm Benibirakma benimde 28 haftadan sonra aynı şikayetler vardı. 32 de biraz suyum geldi nstde de sancı çıktı. 1 gece hastanede yattım sırf bu çatı ağrısı ve kasılmalar yüzünden. 🤦♀