dgizemd Bende 16+3 üm ama 17 ile uyumluymuş. 12 de bana erkek dedi bugün gittim kesin kız dedi bende şaştım 🤷♀️ Erken haftalarda kızda da erkekte de çıkıntı oluyormuş karıştırılıyor dedi bizde inandık geldik😊
Htczmra 15. Haftadaym hala bulantı ve çok fazla istahsizim herkesin geçti galiba benim niye geçmiyor 😟
Kubra9595 Htczmra bazilari daha gec atlata biliyor cnm benim ablam dogurana kadar bulanti yasadi ve kustu bagisiklik sistemine göre degisir ama ins tez zamanda gecer 🙏
Bebek33 Bebisimbebisim benim de 29 ekim görünüyor.cinsiyet net değil 12 de doktor koz dedi 14 te erkek dedi 16 da randevumuz var bakalım😃
Bebisimbebisim Bebek33 bizim de 28 ekim ayniyiz canim bir guncuk genellikle ikinci söylenen dogru oluyormuş canim allah istegine gore versin bizim de son 3 gün netlesmeye. Kacinci haftalarda kiz erkek dediler size
Bebek33 Bebisimbebisim 12. Haftamda kıza benziyor dedi özeldeki doktorum,14. Haftamda devlet hastanesine gitmiştim ordaki doktor da erkek dedi.ayın 23. De gidicez tekrar bakalım
Bebek33 Bebisimbebisim hiç fikir yürütemiyorum valla.merakla detaylı ultrason u bekliyorum.senin cinsiyet neydi
Bebisimbebisim Bebek33 valla net degil canim ilk erkek dendi sonra kiz gibi dendi 16. Haftayı bekliyorum 😁
Rojin1234 Mrb hamisler bugün doktara gittim cinsiyet kiz dedi sizce değişir mi ama poposu dönüktü acaba alışverişe baslasam mi