Naneliseker01 Gshn ben de 6. Haftamdan 14. Haftama kadar kanamalı gecırdım 10 gün hastane de yattım. 2 haftadır iyiyim iyi düşünün. Yaşadıklarım gercekten cok kötüydü. Ama inş geldi geçti sizin de bir an önce geçmesi dileğiyle iyi düşünün 🙏🏽
Gshn Naneliseker01 valla inanır mısın psikolojim bozuldu. Dakikada tuvalete gidip kontrol ediyorum. Kafayı yemek üzereyim senin kanama şeklim nasıl dı ağır öo geçirdin yoksa leke şeklinde mi
Gshn kyr9324 aynen onlar var bende karnıma iğne batıyor gibi oluyor sabah kalktığımda veya bazen karnım geriliyor heralde bebek büyüdükçe karnımda büyüyüp geriliyor diye yoruyorum inşallah öyledir.
Naneliseker01 Gshn ılk basta adet gibi kanadım 2 kere 2 hafta arayla. Daha sonra bi gece sabaha kadar kanadım aklım cıkmıstı 8-10 ped dolu dolu 13. Haftaydı sanırım. Daha sonrası organ gibi kan pıhtıları düşürdüm. Yedıgım korkuyu anlatamam. Suan iyiyim cok şükür
Naneliseker01 Gshn ilk doktorum anlamadı olur dedi kanama 3 ay da vs vs.. sonra doktor degıstırdım mıyomun var dedi 6 cm o kasılma ypıyor o yuzden kanama oluyor dedi.
Ssemir Bizde 11.haftada öğrendik kız olduğunu hala kız değişmedi😊18+1iz bu hafta hareketlerini çok sık hissetmeye başladım 🥰 onun dışında bendede sık idrara çıkma ve hafiften bel ağrısı oluyor😕
esmaakts Rojin1234 hayırlısı inşallah canım benim bakalım bende yarın gideceğim göstericek mi busefer 😍
Gshn Naneliseker01 anladım canım. Tam bişey demiyorlar ne zor süreçlermiş. Allah yardımcımız olsun. Bu mübarek Ramazan ayında inşallah.
Bebisimbebisim Kızlar slm bizim de muhtemel doğum tarihi 28 ekim 12. Haftada erkek dedi bir dr 15. Haftada başka bir dr kiz dedi haftaya tekrar gel 16 olunca net diyeceğim dedi sastik kaldik😁
Bebek33 Bebisimbebisim benim de 29 ekim görünüyor.cinsiyet net değil 12 de doktor koz dedi 14 te erkek dedi 16 da randevumuz var bakalım😃
cevrik 16+4 olmuşuz süt hiç içmiyordum o yüzden gün içinde bol yoğurt tüketiyorum sonra da bol bol uyuyorum.. benim gibi olan var mı
Sheagle FSCMK sizinle hemen hemen birkaç gün varmış aramızda Bu 18+3 olunca aslında kaç haftalık hamile oluyoruz. Bu soru kafamı çok kurcalıyor da😊