Kubra9595 Rojin1234 15+4 olduk allaha sükür bulanti bitti. Cinsiyetimizi bilmiyoruz ayin 16. Da ögrenmek icin gitcem ins. Sen nasilsin cnm nasil gidiyor
Hayaaaatttt 18+5 olcaz bugün nasipse hareketleri hissediyorum cok guel duygu sağa dönüp bacaklarımı karnıma çekince hissediyorum kizlar tavsiye ederim iyi dinlerseniz hissediyorsunuz benim en başta kız benzetildi şimdi nasipse 16 haftalıkken oğlan dedi doktorum haftaya kontrol detaylı sagliklica kucaklarimiza alalım yavrularımızı 🙏🏼🙏🏼
Rojin1234 Hayaaaatttt detaylı ultrasonu ozeldemi yapcan yoksa devlet temi doktorum benden 3 d ultrason istedi kararsiz kaldim cnm
Rojin1234 Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde bir sancida dogum yapmayı nasip eder ins hamiş anneleri
Alessia Rojin1234 14+5 oldum kusmam gectı cok sukurde bu tuvaletle olan aşkım ne zaman bıtecek hanıı 12 haftada sık ıdrar bıterdı🥴
Ozge3747 Ben de 14+4 üm zaten çok şiddetli belirtilerim yoktu hala da bir sıkıntım olmuyor. Kızım olacak hayırlısıyla☺️
Ozge3747 Rojin1234 Sağol canım aynen ben de hep kız duyuyorum çevremde. Bir de bana 11. Haftamda erkeğe benziyor demişti doktorum sonradan kesin kız dedi ☺️
espalp Rojin1234 ultrasonda çok tepikliyor ama ben hissedemedim🤦🏼♀️ Bi de sürekli yüz üstü yatıyor belki o kıpırtı yaptıysa bile ben gaz sanmış olabilirim😂
Damlayakar Rojin1234 selam 🙋🏻♀️ 17+ 3 olduk cinsiyetimiz Kız 🎀 bi şikayetimiz yok hersey çok qüzel qidiyor sabırsızlıkla bebeqimin hareketlerini bekliyorum 😇
Bebek33 Rojin1234 14+6 dayız .doğum 29 ekim görünüyor.mide bulantıları devam son gaz.sabahları erkenden uyanmalara devam