DidemYldrm Aslannnn bende merak ettim Allah hakkında hayırlı neyse onu nasip etsin tez zaman da hamile haberi alırsın inşallah 🙏
Nazzaysse Ben bebek ıkı haftalıkken öğrendim. Silik çizgi hatta o kadar siliktiki acaba istediğim için ben hayal mi görüyorum demiştim ertesi gün gittim kan testi yaptırdım çok düşük ama pozitif çıktı 😻
Aslannnn Nazzaysse insallah bende öyleyimdir canim cok heyecanlıyım bu sağlık ocakalri niye bu kadar bekletiyor anlamiyorum yarin oglenden sonra alabilir mişim kan sonucunu 😔
Buket38 Edirefp aynen benimde prolaktini yükseltti ve göğsümde kist yaptı. Ben hayıt tohumu ile hamile kaldim hormon duzenliyo tavsiye ederim
burcufrkn_ Aslannnn canim benim ilk testim oyle silik cikti bi hafta gecti test yaptim belirgindi 2 haftalik falanken silik cikiyo
Aslannnn burcufrkn_ bende var diye umitlendim ama kanda çikmadi bugun adet gunum olsa cikardi mutlaka
Aslannnn DidemYldrm insallah canim tedaviye baslicakti zaten bu ay doktorum hayirlisi beklicez bakalim birde ovulasyon testlerini hiç uyguladin mi canim bu ay almayi düşünüyorum
DidemYldrm Aslannnn ben hiç uygulamadım öyle testler canım ama duymuştum ben düşündüğüm ay hamile kaldım yaşım 20 ya ondan hemen hamile kalmışsın dedi doktor ama duymuştum öyle testleri yararlı olabilir
zlemAtAcar Aslannnn ben uygulamıştım. Ama hamileymişim farkında değildim. Hep yumurtalara yok diye çıkıyordu. gebelikten dolayıymış