BurcuH Aslannnn bence mutlaka geçmesini bekle adet geçmeden yanılma oluyor rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 🙏🏻
Kekmez DidemYldrm ben şöyle düşündüm erken gebelik testinde belirgin çıkar iki renkte belki normal hamilelik testinde silik çıkabilir hayırlısı olsun
Edirefp Aslannnn canım incir kürü süt hormonunu yükseltip çocuk olmasını engelliyor. Bire bir en yakın arkadaşım yaşadı sakın kafanıza göre yapmayın bu kürleri. Soğan kürüde adet dÜzensizliği için diye biliyorum
Buket38 Edirefp aynen benimde prolaktini yükseltti ve göğsümde kist yaptı. Ben hayıt tohumu ile hamile kaldim hormon duzenliyo tavsiye ederim
Mel_yuz Aslannnn benimde adetime 3 gün vardı eczanelerde satılan testlerden aldım ikinci çizgi çok silik çıktı.akşamında kan testi yaptım çıktı şuan 11 haftalık hamileyim 🤗
mervesarp2005 Bende adetim 1 hafta geçtikten sonra gebelik testi yapmama rağmen çok silik çıkmıştı.hatta tüm arkadaşlarım çizgi yok diye ısrar etmişti.ancak şuan 13 haftaligiz.
Aslannnn mervesarp2005 adet günüm sali günü carsamba günü kan vericem o zman herşey belli olur heralde
Sahay Aslannnn benimde öyle olmuştu hatta o belirsiz çizgi de silinmişti sabah ilk idrarla bir daha yaptım daha netti ve 23 haftalığız Allah’ın izniyle 😊
Aslannnn Sahay gebelik olsaydi hassas testte çıkardı heralde normal testtebile silik çıkanlar varmis 😔
mervesarp2005 Aslında en garantisi adetin 3-4 gün gecikmesi. Çünkü ben bir hafta geçince kan tahlili yaptırdım 47 çıktı. Yani daha. Çok düşüktü. Ama tabi bir gün geçtiğinde de çıkabilir.kisiden kişiye değişir.
Aslannnn Sahay yani bi yandanda ihtimal olmasa ilkinde silik cikmazdi işte böyle dusununce biraz seviniyorum 😄
Aysenaz Aslannnn evet cnm geç döllenme diyo doktorlar eğer çok bekleyemesen kan verin diyo doktor öyle durumda
Nurerdgn Aslannnn erken yaptoysan olur canim adetime 3 gun mu ne vardi yaptim benimki de belli belirsiz cikti erken gebelik testiydi benimki de ve cok sukur 22 haftalik hamileyim darisi isteyen herkese olsun❤
Ozgeulnc Aslannnn benimde öyleydi reglim 4gün gecikmişti sonra kanda baktırdım ve doğrulandı 🤗 daha çok yeni olduğu için böyle olabiliyor şimdi 10+2yiz🤰🏼☺
DidemYldrm Aslannnn bende merak ettim Allah hakkında hayırlı neyse onu nasip etsin tez zaman da hamile haberi alırsın inşallah 🙏
Aslannnn zlemAtAcar yarin sabah erkenden kan vericem canim çarsambayi bekleyemedim bakalim sonuc neymis 😊😉