EmirkaanBatuhan Saadetokan benim suyum da sınırdan fazla 22 haftadan beri. 30 haftadan sonra hamur işi ekmek şekerli ürünlere dikkat ederek sınıra girdi ama hala fazla 36 haftaya geldik erken doğar şöyle böyle derken yeme içmeye dikkat ederek süreci uzatabilirsiniz
denizanddefne Saadetokan benim başımdan beri fazlaydı şuan 38 haftalık olduk artık bi sıkıntı olmaz diyor doktor başlarda ben de korkmuştum ama çok büyük bi problem olmadığını söyledi
denizanddefne Ebrs hamur işi falan yememeye çalıştım çok özel bişey yapmadım zaten hala suyu fazla . Ama Herşey Allahtan çok şükür bi sıkıntı yaşamadım suyum fazla olsa da .
Ebrs denizanddefne Allah ne bebegin nede annenin sağlığından etmesin insallah, sağlıkla dogurururz 🙏😊 bend3 hamurisini azaltayim o halde. Ekmegi falanda azaltttinizmi bide tatlı yemeyi
denizanddefne Ebrs evet doktorum baharat yeme dedi asitli içecek ve hamur işinden uzak dur dedi ekmeği de genelde tam buğday yiyorum öneriler bunlar bi tek . Siz de doktorunuza danışın bence . Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin ☺️
denizanddefne Ebrs ama tatlı yiyorum deli gibi bununla ilgili de pek bişey demedi dese de dayanamıyorum zaten çok seviyorum 😁
Ebrs denizanddefne doktorum sadece suyun fazla, her an doguma alabilirim seni dedi. Nasil dengelerim azaltirim tarzinda bilgi vermedi hiç 😏 bende çılgınlar gibi tatli yiyorum insallah o tetiklemez iyice🤭
denizanddefne Ebrs kaçıncı haftadasın peki suyun gelmeden niye Doğuma alıyor hemen bana sadece suyun erken gelirse haber ver dedi ben de hala bekliyorum gelen giden Yok artık doğsun istiyorum hatta ama hala yok 😊
denizanddefne Modies korkutmasınlar insanı ya haftaya doğuracağım büyük ihtimalle şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım umarım Doğumla da yaşamam dua etmekten başka çaremiz yok ki
emiHartge 28. Haftadan beri suyum fazla ve karnı önde. Gebelik şekeri çıktı. Şuan 35. Haftalık ama düzelmedi. Beyaz ekmek meyve ve meyvesuyu bıraktım ama değişen bişey yok. Aksine 1.3 cm açılmam olduğu için pesser ring takıldı. Sağlıklı doğsunlar inşallah
Sdikz emiHartge bende de gebelik sekeri cikti hastaneye yattigimda verilen agir ilaclar bozmus dengemi diyetle duzene girdi simdilik