Zeynocan23 Ogrenci_anne benim de 31+6 da 2150 dedi doktor normalden boyu birazcık uzun olacak dedi inşallah sadece genetik bir durumdur sıkıntı yoktur
omerhalis Behiyem0305 33 haftalikken 2.300 gr di 45 cm boyu 20 sinde tekrar randevum var bakalim ne der 35 haftalik olmus olcak gittigimde 💙
Fatmanurkorkmaz Bizde bugün gttk kontrole 33+2 2200gr 44cm paşam gayet güzel gelişimi dedi doktorumuz hepimizin hakkında hayırlısı 🙏🏻 sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza 🤰🏼
GlsmmKlyn Buse_Nur bende diyabet var haftamız aynı seninle bebeğim 2200 diye doktor fazla ve 2 hafta önden gidiyor dedi seninki baya fazla doğruluğundan emin olamadım bi dahaki gittiğinde tekrar sor
YNY Behiyem0305 Buse_Nur Hayır canım normal Doğum iri bebekte dağa kolay oluyomuş Bebek kendini daha iyi dışarı itiyomuş. Ben ilk oğlumu 4.100 doğurdum normal doğumla elhamdülillah hiç sorun yaşamadım .
Zeynocan23 Ogrenci_anne evet çok kilo iyi değil ama bizim boy da uzun kemik yapısından kaynaklı sağlıklı yani 😇 bir hafta önde gidiyor gelişimi dedi doktor çok sıkıntılı bi durum değil sağlıklı kucağımıza alalım inşallah 🙂