Yoncagul Deryarslan Bu halimizde hele kocalar daha heyecanli sanırsın o hamile acitmadan yavaş yavaş ara vererek evde rahat rahat güldürüp moral verip güzel oluyor hee tertemiz oluyor mu yok tabi ki 😂🤪
[silindi] Deryarslan ben bu yaşıma kadar hiç ağda yapmayan biri olarak artık kuaföre gidiyorum mecbur özel bölge için 2 aydır kendim hayatta yapamam 🤷♀️ Allahtan benimde lazer vücudum başka hiçbir yerimde yokta rahatım 😀😀
Deryarslan [silindi] tekrardan tüylenme olmadı mı sizde bende niye tekrar çıktı ki boyları da maşallah uzun uzun🙄
[silindi] Deryarslan yok ya aksine iyice olanlar da döküldü baya rahat ettim çok şükür bi ora işte maalesef ona da kuaföre gidiyorum ve canım çol azdır hiç ağrı olmadı 🙆
NhLpRn Deryarslan benimde sanki hiç lazer yapılmamış gibi hepsi tekrar çıktı ve çok hızlı uzuyor sürekli almak zorunda kalıyorum
Hll Ryhnytm lazerin seansı bitti mi jiletlemek yasak. Size kim bilgi verdiyse yanlş bilgi vermiş. Aksine agda,sakız,doktor eldiveni kullanmalarnı tavsiye ediyoruz. Lazer bittikten sonra jilet yapmanz en başa dönmeniz demektir.
Ryhnytm Hll ben ağda yaptım dye başa döndüm bunu yaşayarak gördüm yani biri bilgi vermedi açıkçası doğrudur bir şey diyemem dediğinize kalan tüylerin her yere sürülmeden jiletlenmesi gerektiğini söylediler sonra bende evde olan lazerlerden almıştım gebeliğime kadar onunla idare ediyordum o da uyutuyor kıl köklerini ama bayağı azaldı bi daha yaptırırsam çıkanda kalsın ozaman hiçbiri çözüm değil bu dediğinizden bu çıkıyor teşekkür ederim ☺️
Deryarslan Hll ben sadece seaslara giderken jiletleme yapiyordum.seans bitti sarı tüyler için igneliye baslayacaktim ki hamile kaldim.tekrar gitmedim sonrasinda hep ağda kullandim
Mayasey Deryarslan ben aynayı karşıma alıp yapıyorum. Birden değil yavaş yavaş.. Dinlene dinlene yapıyorum