Eminehm Giizem55 Yaman çok güzel canım ben nasipse oğlumun ismini Buğra koyucam başına da eşim Aytekin koyacak babasının ismi Aytekin Buğra olacak yani
Aysegulkaymakci Giizem55 yaman ismini bu aralar yeni dogan bebeklerde cok duyuyorum yaygın olması sizi rahatsiz edecekse eleyebilirsiniz
Giizem55 Mervecrbg tek isim olsun istiyorum bide şimdi Yaman Arden daha uyumlu busefer Yaman derlerse yine zoruma gider 😂😂
Salihaaa Giizem55 yaman ve yamaç ta çok hoş geliyo ama anlmları önmli şimdi yaman ismini koyarsam yaman fena bişi olursa diye cesaret edemem
Giizem55 Mervecrbg kurayı eşim arden bende yamanı istemediğim için içine karanı da ekleyerek çektik ve karan çıktı şansa ☺️
Giizem55 Mervecrbg ikna etmeye çalışıyorum anneler günü hediyesi olarak Arden olsun oğlumun adını koymama izin ver diye baya bi acıtasyon yaptım inşallah işe yarar ☺️ Ama arden daha güzel değil mi ya zaten 😍
Salihaaa Giizem55 bnde arden istiyodum ama kökeni ermeni mi değilmi emin olamadm bide etrafmdakilerde cok begenmedi gerci bn emin olsam tınlamam kimseyi de😁 Şimdi buğra ve yağız arasındayım
Bellabells gokceylmz ayaz ismi çok beğendiğim bir isim. Ama anlam olarak baktığımda çok hoşuma gitmiyor.soğuk anlamı var.ne bileyim daha olumlu bir isim olmasını tercih ederim ben.