istkizannesi Necla06 ya onu bende düşünüyorum bebek arabasına ilk 6 ay onu takıcaz da o baya küçük ve iki kat sanki nasıl olacak
Tomurcuk18 Krispiim16 Çoğunlukla öyle yapıyorlar. 30/40 bin (enaz) verip araba alınabiliyor ama 1000 lira verip iyi bir araba koltuğu almak zor geliyo nedense insanlarımıza. Bir tanıdığımız kaza yaptı 5 kişilik arabada sadece bebeğin burnu kanamadan kurtuldu 😔
Leylak83 Krispiim16 Saol canim benim arabam var sadece bir araba koltugu almayı planlıyorum... gerisi hikaye...
Leylak83 Krispiim16 evet ayrıca kucağımda götürücem... abartmayin.... analrimiz bizi pusetlerde taşımadı... az mantıklı konusun bebeği pusetsiz hastaneden çıkarmak yasak ne demek ya... anayasal suç mu acaba ????
Krispiim16 Leylak83 annelerimiz bizi hastane de de doğurmadı bi zahmet sende hastaneye gitme anlamakta zorlanıyorsun bulaşma insanlara kusura bakma burda seni muhattap alıp cevap veriyoruz biz yasak diye biliyoruz kendi çocuğun ne yaparsan yap .. bizene ...
Tuanam01 Leylak83 yeter be terbiyesiz önce yazılanı oku ben devlet hastanesine gidiyorum diye yazmışım mal mal konuşuyorsun orda öyle bir şart yok bu özel hastanelerim diye de belirtmişim zaten özele gidene puset de koymaz herhalde mantıklı soru falan sorduğun yok hatta mantığın olmadığı gibi OKUDUĞUNU BİLE ALĞILAMA SORUNUN VAR SENİN BENİM YAZDIĞIMI İLK OKUL ÇOCUĞU ANLAR NE PEKİ SEN 😂😂😂 SALDIRGANSIN İNSANLAR SANA KİBARCA CVP VERDİKÇE SALDIRIYORSUN SANA VERİLEN CVPLARIDA ANLAMIYORSUN ADIMI ETİKETLEYİP BANA CVP FALAN VERME SENLE UĞRAŞAMAM GİT BİR PSİKOLOĞA .!!
Leylak83 Krispiim16 neyi alttan alican mantıksız laflariniza mantıklı soru sordum diye mi sınır oldun....
Krispiim16 Leylak83 bak gerçekten sinirlerimi zıplattın mantıksız dediğin şey çoğu hastane de yasak bunu söylüyoruz neden anlamakta zorlanıyorsun ki
hunilimom Merveftma ben de almadım doğunca alicam ana kucağı diyorlar sanırım bu eskiden kullanılan şeyler varya bebek yatıyor tamamen içinde çantana felan oluyor onu kullanicam
Mayasey Leylak83 ben de duydum bazı hastaneler şart koşuyormuş. Pahalı hastaneler genelde , doğuma o kadar para verebilen puşetin de en pahalısını alıyor zaten.😁
Leylak83 Mayasey bacim millet onlara saldırdığımi sanıyor ama ... mantıklı bir soru soruyorum sadece ... çok zenginim mesela almadim o puseti... diyorlar yasak ya ... Bende sadece soruyorum pusetim yoksa bebeği hastanede mi bırakıcam... bana atarli saldırgan diyorlar... sadece mantıklı bi soru soruyorum...
Leylak83 Tuanam01 terbiyesiz sen oldun... ben sana hakaret etmiyorum... adam gibi soru soruyorum adam gibi yaz...
denizoktay Merveftma ben de puset kullanacağım ama kucakta taşımayı yasaklayan yer var mı hakikaten ilk defa duydum
Tuanam01 İnsanda sabırmı bırakıyorsun okuma yazma var ama algılaman sıfır hadsize had bildirmek bir yerden sonra hak oluyor soruya ilk başta gayet güzel cvp verildi zaten hatta bi kaç kez ama senin algın sıfır olunca malum anlamıyorsun ki halaaaa anlamamışsın beni etiketleme dedim sana 😂😂 bana bişe vurmamış ama neyden bahsediyorsan sana daha iyi vurmuş 😉 neyse sana tane tane yazam belki algın açılır PUSET YADA ARABA KOLTUĞUNU YALNIZCA ÖZEL HASTANELER ODA HEPSİ DEĞİL BAZILARI ŞART KOŞUYOR DEVLET HASTANESİNDE KUCAĞINA AL ÇIK DAHA SAĞLIKLI DİYORLAR VE BİZ AL. MI. YO. RUZZ!!! ANLADIN MI 😂😂😂SENDE İSTER AL İSTERSEN ALMA UMRUMUZDA DEĞİLLLL SALDIRMA !!!