Krispiim16 Leylak83 bilemem canım orasını güvenlik açısından hiç birşey yok çıkamazsınız demezler ama bilemem sor hastanene
Krispiim16 Leylak83 ayrıca zorunlu bi durum değildir kimse size niye almadınız demez ayrıca çocuğu her zaman bir yere giderken kucakta mı götüreceksin bence bunları sorgulayana kadar başka şeyleri sorgula ...
Leylak83 Krispiim16 Saol canim benim arabam var sadece bir araba koltugu almayı planlıyorum... gerisi hikaye...
Leylak83 Krispiim16 evet ayrıca kucağımda götürücem... abartmayin.... analrimiz bizi pusetlerde taşımadı... az mantıklı konusun bebeği pusetsiz hastaneden çıkarmak yasak ne demek ya... anayasal suç mu acaba ????
Tuanam01 Leylak83 Canım neyin siniri anlamıyorum ama 1.özel hastanelerin birçoğunda şartmış öyle duydum özelde doğuranın da herhalde alacak durumu varmış sorana cvp verdik neyle çıkarmak istersen çıkar bu senin sorunun .
Krispiim16 Tuanam01 valla alttan almaya çalıştım ama beni de sinirlendirdi 🙈 git atarını başka yerde yap hayır sanki illa böyle olacak falan dedik .
Minifasulye Necla06 yenidoğan için içine aparat almanız lazım ayrıca 1 ay değil 1 yaşa kadar kullanılıyor. Araba da giderken güvenliği açısından oldukça önemli.
Necla06 Minifasulye oto koltuğu aldım valla rahat ettim. Kızım 4 aylık 8 kilo taşımak imkansız o pusetle.
Tuanam01 Krispiim16 hayır hastane yönetimi değiliz hasteneler bizim değil soru soruluyor cvp veriyoruz en iyi niyetimizle sen gel resmen saldır 😂😂 ayy bizene istersen el arabasına koy çocuk senin hayat senin biz kimseye yap et demiyoruz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza gerisi boş canım ya 🌼😊
Leylak83 Krispiim16 neyi alttan alican mantıksız laflariniza mantıklı soru sordum diye mi sınır oldun....
Deniizzz Merveftma bebek dostu bir hastanede Doğum yapacaksanız kucakta çıkarmak yasak portbebe bana ergonomik gelmiyor en doğrusu puset gibi gelir ben böyle yapmayı düşünüyorum
Nalanktl Merveftma yurt dışında puset olmadan yasak ama bizim hastane de form da yazmış mutlaka getirilmeli diye. Zaten babasız pusetsiz asla kucakta götürmez bağlanacak emniyet kemeriyle :)
Gamzebas oozzggee Aa öyle mi ben çok memnunum ya Tanser beyden😊 Aramızda da fazla vakit yokmuş belki karşılaşırız muayenelerde😊
Tomurcuk18 Krispiim16 Çoğunlukla öyle yapıyorlar. 30/40 bin (enaz) verip araba alınabiliyor ama 1000 lira verip iyi bir araba koltuğu almak zor geliyo nedense insanlarımıza. Bir tanıdığımız kaza yaptı 5 kişilik arabada sadece bebeğin burnu kanamadan kurtuldu 😔
oozzggee Gamzebas evet ben de cok memnunum dogumlarimiz insallah onun tatil zamanina denk gelmez 🙏🏼 21 inde gidicem ben kontrole belki onceden bile karsilasmisizdir ☺️
Gamzebas oozzggee Hadi ya benim randevum da 22 sinde 1 gün arayla kaçırmışız😊 Aynen olabilir karşılaşmışızdır belki de odasının önü çok kalabalık oluyor genelde 😊 Ben en son kontrolümde sordum da izinden yeni döndüm hafta içi olursa ben giricem Doğuma dedi sadece hafta sonu Gülbin hanımla birer hafta nöbetleri oluyormuş öyle dedi😊