Melegimm19 ipkca tabi canım paket almadan gezmek ister misiniz diye sorup gezdirdiler doğumhane odalar hepsi herşeyi anlattılar zaten bulantılarsan dolayı yattım da ben herkesi tanıyorum artık o kattaki temiz ve ilgililer😊
Melegimm19 Vldnkrhn54 13+1 canım 😊 ama paketi daha 6-7 hafta arasında almıştık doktordan hastaneden memnun kalınca bayağı erken aldık 😂
Vldnkrhn54 Melegimm19 benimde 12+3 ama ultrason a göre biraz daha önde gidiyor 🙈 aynı zamanlara denk geleceğiz büyük ihtimal 😊 cinsiyetle ilgili bişi dedi mi peki? 😍
Melegimm19 Vldnkrhn54 evet yakınmışız canım 😍 11+5 te kız dedi bugün 13+1 dede kız dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar gidicez 3lü test için o zamanda koz derse emin olucam ben garanti olsun😂 size birşey dedi mi canım ❤
Ssraa Vldnkrhn54 ben lokman takipliyim ve aylardır inanın hiç sıra beklemedim ☺️ Kalabalığına falan da daha geçen hafta biraz denk geldim o kadar :)
Vldnkrhn54 Ssraa 2 kere gittim 2 sinde de yarım saatten çok bekledim randevulu olmama rağmen 😂 sıkıntı bende herhalde 😂🙈
Yenibebeklianne ipkca sadece Esra Hocanın paketi 7 bin diğerleri 6 bin canım . BEN Bülent Yırcı hocayı öneririm 6 bin doğum paketi . 1 milyar fazla vermeyin bence.
Yenibebeklianne akrky 4 bin diger doktorların . Esra Hocanın 5 bin olabilir o biraz yüksek oluyor muayene ve doğum paketi.
Vldnkrhn54 keltosannesi ben Ulviye hocaya gidiyorum çok tatlı bi bayan 😍 doğum paketi de aldık 🎈 muayene 115 tl doğum paketi 6 bin tl 👍🏻