Yenibebeklianne Vldnkrhn54 paket sadece Esra Hoca 7 bin diğerleri 6 bin. Sadece muayene 115 tl . Esra Hocanın 140 tl. Sadece doğum ise 4 bin tl.
Vldnkrhn54 betula paket fiyatı için 7 bin demişlerdi sadece doğumu sormayı unutmuşum 🙈 cumartesi soracağım inşallah 😊teşekkürler 😘
Vldnkrhn54 Paket fiyatı için 7 bin demişlerdi sadece doğumu sormayı unutmuşum 🙈 cumartesi soracağım inşallah 😊teşekkürler 😘
ipkca Yenibebeklianne Merhaba ben diğer doktorlara girenlerim yazdıklarını okudum da 7000 yazmışlar acaba hangisi doğru kafam karıştı:)
Sulessss Ben hamile kalmadan önce sigorta yaptırmıştım Doğum sigortası o yüzden 2800e geldi 9 muayene hakkı ve Doğum 1 gecede yatış olarak işime geldi hamile kalmadan önce bu fiyattı ama kaldıktan sonrada yapılabiliyo yinede hastane fiyatlarına bakarak daha az ödüyosunuz bi araştırın isterseniz yoksa diğer türlü biraz fazla ücret çıkıyo 🤗
Vldnkrhn54 Sigorta şirketiyle görüşmüştüm hastane yeni açıldığı için henüz anlaşmamız yok demişti 3-4 hafta önce tekrar görüşmeli o zaman 😊 teşekkürler 🎈 Sulessss
Vldnkrhn54 ipkca geçen hafta görüşmüştük biz ulviye hanım için 6000 tl demişlerdi umarım zam gelmemiştir bir haftada bizde daha anlaşmadık çünkü 🙈
Yenibebeklianne ipkca sadece Esra Hocanın paketi 7 bin diğerleri 6 bin canım . BEN Bülent Yırcı hocayı öneririm 6 bin doğum paketi . 1 milyar fazla vermeyin bence.
Melegimm19 Vldnkrhn54 canım iki paket var 6bin ve 7bin oda farkı var biri süit oda diğeri normal bende Ulviye hocaya gidiyorum paket aldım😊
Arassss Vldnkrhn54 Vldnkrhn54 bende arastırmalardayım koru bu anlamda çok iyi en çok aklıma yatan o ama karar da veremiyorum 🙈sizinle araştırma yaptığınız yerleri öğrenmek istedim .. lpkman hekime Elif terzi iyi bi doktor ama yenidoğan Servisi yok o yüzden direk eledim.. tobb ve güven de yenidoğan konusunda da Doğum da da başarılı diye duydum ücretleri 10-13 bin fazla geldi ..
Vldnkrhn54 Arassss bende ilk etlik lokman hekime gittim meltem hanıma doktor iyi hoşdu ama ben hastaneyi hiç beğenmedim çok kalabalık kapıda sıra bekliyosun resmen ve pek temiz gelmedi bana.. buna rağmen 5500 tl doğum paketi 🤨
Vldnkrhn54 Arassss koru da aslıhan hanım var onu da öneriyorlar çok ama fiyat konusunda bi bilgim yok 🤨
Vldnkrhn54 ipkca evet görüştüğümüzde teklif etmişti gezebiliriz diye ama vaktimiz yoktu gezemedik.. paket almaya gittiğimizde göreceğim inşallah 🎈
Melegimm19 ipkca tabi canım paket almadan gezmek ister misiniz diye sorup gezdirdiler doğumhane odalar hepsi herşeyi anlattılar zaten bulantılarsan dolayı yattım da ben herkesi tanıyorum artık o kattaki temiz ve ilgililer😊
Melegimm19 Vldnkrhn54 13+1 canım 😊 ama paketi daha 6-7 hafta arasında almıştık doktordan hastaneden memnun kalınca bayağı erken aldık 😂
Ssraa Vldnkrhn54 ben lokman takipliyim ve aylardır inanın hiç sıra beklemedim ☺️ Kalabalığına falan da daha geçen hafta biraz denk geldim o kadar :)